Apropo de Lazarus… Avea doua polite de platit!

Prima: lui Madalin Ionescu, care a ajuns la Kanal D sa faca aproape acelasi lucru ca Luis. Madalin si Luis se contreaza pe baza de prietenie a lui Gica Papari, a carui fosta iubita a fugit in inima lui Madalin Ionescu.

A doua: lui Dan Diaconescu, din multiple motive, doar a fost razboi in toata regula, iar Lazarus si-ar dori, in fond, sa aiba o tribuna de exprimare a unui post in care sa spuna cat si cum doreste. Cine spune ca nu e posibil?

6 comentarii la „Apropo de Lazarus… Avea doua polite de platit!

  1. Draga Cristi te admir pe tine si pe sotia ta Oana,ma uit frecvent la emisiunile tale(antena 2, este postul meu preferat), dar am si eu o rugaminte la tine si la ceilalti colegi ai tai(Morar,Simona),nu mai invitati in emisiunile voastre toti(toate)frustratii care isi fac reclama pe spatele altora,ca ne am cam saturat de toti(toate)<>,chema oamenii care au ce sa spuna, cu ce sa se laude profesional,sau chiar modele pt viata pe care o duc.

  2. mai invita-l pe Lazarus,cred ca ii pare bine de necazul si durerea lui Ogica,dar nu stie si el ce-l asteapta.

  3. ai sa patesti si tu ca diconescu si madalin ca autostiitorul asta are dosar pt toti mai puti al lui ferestete brancule iti vine randul cunosti proverbul cu cainele ce musca pe cel ce la hranit

  4. apropo de lazarus omul obsedat de audienta(oana zavoranu e 0,dan diaconescu e 0,madalin ionescu va face 0 ,numai el e cel mai mare facator de audienta de aia se si bate toate televiziunile pe el:)))) e victima greselilor sale a vrut sa se fie mare justitiar si a ajuns la „gunoi”daca nu incepea razboiul cu dd eu pun pariu ca si acum era bine vazut si probabil avea un proiect la o alta televizune sau de ce nu chiar la otv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *