Va dau intalnire la Romexpo! Satisfactie garantata…

De maine, va dau intalnire la Romexpo, unde Confidential si Ardes au un stand comun, in cadrul celui mai mare targ de profil din Romania, Cosmetics Beauty Hair. Impreuna cu Oana, va asteptam acolo de joi pana duminica, intre orele 10-18.

Oana anunta ca face reduceri la produse, eu vreau sa va ofer multe autografe. Putem sa stam de vorba despre ce doriti, va astept in pavilionul 14, vizavi de restaurant!

In plus, mari specialisti va ofera gratis sedinte de masaj zi de zi, la orice ora!

2 comentarii la „Va dau intalnire la Romexpo! Satisfactie garantata…

  1. Buna Cristi…Dimineata ne-am vazut la targ…tu nu ma cunosti, insa eu cand te-am vazut am avut senzatia ca te cunosc de o viata….Cred ca e normal din moment ce in fiecare seara te urmaresc la Agentul Vip iar in fiecare dimineata astept cu interes un nou articol atat pe blogul tau cat si al Oanei…
    Va doresc mult succes ..iar ideea cu masajul la targ e super….
    Acum astept sa inceapa emisiunea….e cel mai placut mod de a termina o zi de munca!!!!bye bye

  2. nu locuiesc in bucuresti si regret mult ca nu pot sa vin la acest targ.va doresc mult succes in afaceri si poate altadata voi avea mai mult noroc.salutari din berlin.aici are loc in fiecare an un targ cu reprezentanti de produse din toate tarile.de obicei romania trimite numai ceva vin branza si alte prosti.
    stilul vechi si demodad de servire se recunoaste de la o posta.intotdeauna sunt dezamagita.de ce nu ar incerca oana care este o femeie deosebit de experimentata in acest sens sa expuna produsele ei si aici?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *