Am primit acest mesaj. Daruind, veti dobandi!

Dan Nedelcu: DAX – “The Man with the Sax”, 35 de ani , artist, sot si tata a unei fetite de doar 1 an si 2 luni – poate pierde totul intr-o secunda.

 Dan Nedelcu este unul dintre artistii romani cei mai indragiti, care si-a dedicat viata si toate resursele bucuriei oferite prin muzica. De foarte putin timp, Dan a fost diagnosticat cu o forma rara de sarcom sinovial malign la antebratul drept, avand diagnosticul final de “tumora parti moi antebrat drept”, altfel spus, cancer.

 Dan vrea sa traiasca, iar noi putem sa ne implicam in salvarea lui!

 Donaţiile se pot face în conturile:

RO52RNCB0087050428350002 (EUR)
RO79RNCB0087050428350001 (LEI)

Titular cont: Nedelcu Gina Manuela
Deschise la BCR Sucursala Pantelimon

8 comentarii la „Am primit acest mesaj. Daruind, veti dobandi!

 1. Domnule Brancu,

  ÃŽn emisiunea dvs, l-am auzit pe domnul Elan Schwartzberg spunînd că a ajutat studenÈ›i ce au reuÈ™it admiterea la universități din străinătate să își finanÈ›eze studiile. AÈ™ dori să È™tiu cum pot intra în legătură cu domnul Schwartzerg, pentru o problemă asemănătoare. ÃŽn aprilie 2010 am fost acceptată, a treia, la un Master în Istorie contemporană (specializare RelaÈ›ii internaÈ›ionale) la Universidad Complutense de Madrid. Nu am putut achita pînă la 3 august prima parte a taxei de È™colarizare (700 de euro dintr-un total de 1500 de euro) aÈ™a că scrisoarea de accept mi-a fost anulată. Ar mai fi o È™ansă de a relua procesul de admitere È™i de a achita taxa pînă la începutul lunii octombrie. ÃŽn România nu am reuÈ™it să atrag nicio sponsorizare iar în Spania majoritatea burselor cer să rezidezi acolo deja de cel puÈ›in 2 ani. Nu o am decît pe mama – cadru didactic, specialitate tot istorie- ca atare singura È™ansă de a-mi îndeplini acest vis este un astfel de ajutor. Vă pot pune la dispoziÈ›ie CV-ul È™i documentele necesare.

  Andrada BÄ‚LAN
  Universitatea din București, Facultatea de Istorie
  Master Istoria și practica relațiilor internaționale, Anul II
  andrada_iulia_balan@yahoo.es
  http://loscuentosdeandrada.blogspot.com/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *