EXCLUSIV: Mihaela si Cristi Borcea merg inainte in casnicie!

Am citit in mai multe randuri picanteriile presei tabloide, apropo de iminentul divort al Mihaelei de Cristi Borcea.

N-am sa va vorbesc de pe la colturi (niciodata nu o fac – cand folosesc semne de intrebare, aflati ca ele sunt cerute de o situatie delicata impusa deseori chiar de subiect), asa ca va relatez ce am vazut cu ochii nostri, Oana si cu mine, la nunta Andreei si a lui Ricardo Lepadatu, la care a fost nas cel mai tare avocat, Cristi Sarbu.

Am stat la masa cu Mihaela si Cristi Borcea, veniti cu doi dintre copiii lor. S-au comportat afectuos, ca un cuplu normal. Au dansat de cateva ori, ea s-a sprijinit de cateva ori cu capul de umarul lui, si-au zambit… Daca vor fi fost probleme, la aceasta ora nu mai sunt.

Dovada, diseara la Agentul VIP: ii veti vedea intr-o filmare, surprinsi in timp ce danseaza. Surprinsi la propriu, pentru ca nu au dorit sa intre in reportaj…

P. S.: Pentru dinamovisti: fiti fara grija, Cristi revine in curand la Dinamo.

2 comentarii la „EXCLUSIV: Mihaela si Cristi Borcea merg inainte in casnicie!

  1. buna, cristi. stii ca de cele mai multe ori aparentele inseala? nu spun ca nu ai avea dreptate, dar realitatea poate fi si alta, decat cea pe care, o lasa fam.Borcea, sa se vada.Si iti dau un ex. al meu personal. La sfarsitul lui ianuarie am facut botezul copilului, si eram in relatii proaste, dar nu am lasat nimic sa se intrevada, si in martie eram si divortati. Nimeni din cei prezenti la acea petrecere nu au banuit absolut nimic despre ce era si urma sa se intample intre noi.Deci totul e posibil, doar daca ai tu informatii…sigure….,asta e cu totul altceva!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *