Mirabela Dauer & Corina Chiriac se coalizeaza – cine e Mihai Bendeac?

mirabela_dauer

De cand colegul Bendeac este foarte acid pe blogul sau, reactiile cu miros de explozibil mineaza deja terenul monden.

Doamnele din muzica usoara il cam iau la misto, in replica. Poftiti probatoriul.

1. Joi seara, la Agentul VIP, i-am citat Corinei Chiriac reprosul lui Mihai, apropo de faptul ca, la festivalul de la Mamaia, Corina ar fi dedicat o piesa familiei Roman, ceea ce l-a facut pe el sa se simta exclus din auditoriu. Corina a reactionat pe loc: „Dar nu stiam ca exista atata frustrare pe lumea asta! Dar cine e domnul Bendeac?„. I-am explicat – Antena 1, teatru… Corina a dat din cap si mai degraba mi-a dat senzatia ca il confunda. Apoi, cand i-am citat si declaratia legata de Mirabela, s-a cam infuriat si a zis ca suntem o tara libera pentru ca fiecare poate sa spuna ce vrea!

2. Pentru emisiunea de sambata de la Europa FM, am vorbit cu Mirabela Dauer despre cazul Madalina Manole si am virat apoi catre declaratia lui Mihai Bendeac, despre costumatia Mirabelei de la aceeasi Mamaia, descrisa ca fiind un capot. Raspunsul a fost identic: „Cine e Mihai Bendeac?”. Iarasi explic, desi simt ca e un fel de coalitie a divelor muzicii usoare… Ascultati ce zice Mirabela maine, ca e mult mai aprinsa, dar un rezumat v-as face acum

Am inteles ca domnul are o emisiune, dar acum nu lucreaza, pentru ca prietena mea Monica Anghel naste curand. In fine, probabil ca nu are ocupatie. Oricum, are mare noroc ca pe lumea asta exista Naomi si Solcanu. O sa-l cunosc pe domnul Bendeac cand o sa ma duc la teatru, o sa ma duc numai la spectacolele lui, ca banuiesc ca are spectatori, cand joaca alaturi de actori mari…”.

Banuiesc ca Mihai Bendeac le va raspunde.

2 comentarii la „Mirabela Dauer & Corina Chiriac se coalizeaza – cine e Mihai Bendeac?

  1. Bendeac a avut dreptate. Madam Chiriac si Dauer fac pe „proastele”(scuzati exprimarea) pentru a arata superioritatea lor fata de Bendeac. Cum ca ele nu au auzit de el..
    La fel a facut si Botezatu cand a fost intrebat de Adrian Cristea.”Cine e acest Cristea?”

  2. Nu sunt o fana infocata a lui Bendeac si nici nu ascult obsesiv cantecele Mirabelei Dauer sau ale Corinei Chiriac insa postarile lui Bendeac referitor la festivalul de la Mamaia au fost sincere. Mama mea care e din aceeasi generatie cu doamnele enuntate mai sus s-a declarat dezgustata de cat de tare a decazut festivalul de la Mamaia, impreuna cu marile nume ale scenei romanesti. Nici una din ele nu face nici un efort sa atraga publicul cu ceva nou dar au pretentia sa primeasca aceeasi atentie ca in vremurile trecute, cand piata muzicala si timpurile erau cu totul altele. Si ar mai fi inca ceva: de ce Eva Kiss spre exemplu si-a pastrat impecabil vocea si poate canta live cu usurinta in timp ce alte colege de generatie apeleaza la playback?
    Bendeac are dreptate. Le respect si pe ele pt realizarile si succesul din trecut insa in ceea ce priveste realitatea de azi…aciditatea lui Bendeac a fost corecta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *