Azi noapte: Gigi si Giovanni, la o carte, pe marginea soselei!

Oricat de mare ar fi curtea casei pe care o ai, chiar de ai avea cel mai somptuos palat de pe planeta Pipera, fericirea nu se atinge asa usor, la miezul noptii.

Era ora in care, impreuna cu Oana, am trecut pe soseaua Pipera-Tunari, in drum spre casa de la niste prieteni. Mi s-a parut ca vad o jumatate de secventa din Morometii, varianta machedoneasca. In fata unei carciumi cu aspect de bomba pe dinafara, in jurul unei mese mici, Giovanni si Gigi Becali priveau totalmente absorbiti cartile din mana lor!

Poti sa ai bani ca sa cumperi Casino de Paris, neica, dar tot mai bun de tripoul mic de Pipera, in care numitii au venit in slapi si sort. Nenea Gigi, la bustul gol, era masat pe spate de un sustinator, ca sa intre cartea mai bine. Daca era acasa, stiam, pe foarte bune, ca se da cu Ardes, pentru ca sotia lui vine sa-i ia ce-i place de la Oana. Asa, n-am vazut nici macar ce carte intrase!
Are si un avantaj casionul aflat la un metru de carosabil in Pipera: Giovanni ii poate injura pe colegii de joc, fara sa-l filmeze si sa-l expulzeze cineva. Nicaieri nu-i ca acasa…

4 comentarii la „Azi noapte: Gigi si Giovanni, la o carte, pe marginea soselei!

  1. Cine era Moromete? Niciunul dintre cei doi jucatori de macao nu seamana cu Moromete…va rog…nu-i stricati imaginea…lui Moromete…desigur..:)

  2. Eu cred ca unii o cam iau razna de la bani :) Am vazut ca Giginho e in forma, se plimba si cu bicileta :) E bine ca mai are si alte preocupari, poate nu se mai implica asa mult la echipa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *