Madalina: m-am oprit!

Cred ca Madalina Manole a devenit un motiv de obsesie nationala. Dincolo de socul disparitiei unui om valoros si mai ales de modul in care a hotarat sa iasa din viata – asa ceva nu s-a mai petrecut in Romania -, cazul Madalinei exhiba pareri si probleme care zac in interiorul fiecarui roman, de aici si obsesiv-enervanta serie a lui Diaconescu.

Relatia problematica parinte-copil.

Vesnicul duel nespus dintre socri si nurori&gineri.

Parasirea unui copil la o varsta atat de frageda.

Dilema alegerii medicinei alternative versus cea cu parafa si studii.

Reala nefericire a unui om celebru.

Toate sunt cumva in noi. De asta, ceea ce a scris Cristian Tudor Popescu imi demonstreaza ca omul e senzational in chestiuni politic-sociale, dar in dileme de viata, nu intelege nimic. Pacat ca vrea sa se priceapa la toate.

Regele indiscretiilor duse dincolo de orice limita trebuie lasat singur sa-si traiasca voluptatea deshumarii zilnice a spiritului Madalinei.

Niciodata, in cariera mea, nu am realizat sase emisiuni consecutive pe aceeasi tema. Artistul Madalina a meritat. Pentru omul Madalina, ma opresc.

Marturisesc, ca realizator TV pierd. Acest subiect a adus record de trafic la acest blog si Agentul VIP a fost lider national de audienta, ceea ce Antena 2 nu a mai reusit decat acum 2 ani, tot cu mine. De doua zile, chit ca audientele sunt bunicele, dar s-au injumatatit, am ales sa nu mai vorbesc despre Madalina. Cred ca e prea mult.

Simt nevoia sa o las pe Madalina sa se odihneasca. Nu mai pot.

16 comentarii la „Madalina: m-am oprit!

 1. Pacat si Dumnezeu sa o ierte, a fost clar ca asta a fost decizia ei confirmata prin sinucidere acum si de instanta, parerea mea e ca daca asta a fost decizia ei..secretul a ramas cu ea si ca nu mai e cazul de interpretari de genul..vina sotului..lansarea albumului…sunt doar speculatii si nimic mai mult..parerea mea !

 2. S-a abandonat subiectul si pentru ca nu exista elemente noi, nu mai are priza la public. Pun pariu ca daca ar aparea ceva senzational in acest caz, s-ar pune imediat de o noua emisiune pe tema Madalinei.

 3. Domnule Brancu, nu credeti ca ar fii mai bine, sa va opriti cu marile dvs dezvaluiri despre viata amoroasa a Madalinei Manole? Cum ar fii, ca cineva sa va ia la bani marunti si sa tot spuna cu cate femei v-ati iubit? Daca mai aveti putina decenta, incetati!

 4. Eu sunt curioasa, recunosc, na!, sa stiu ce relatii a avut Mircea Petru inainte de Madalina. Si cum s-au incheiat.

 5. Bine spus, mi-a placut tot ce am citit, dar cel mai mult „”Artistul Madalina a meritat. Pentru omul Madalina, ma opresc””. Frumos spus !

 6. Buna CRISTI.ITI MULTUMESC CA TE OPRESTI ,PT.CA NU MAI POT SI NU MAI SUPORT SA AUD DE MADALINA MANOLE .OARE MARII ACTORI MERIAT O SANSA MAI BUNA DECIT MADALINA MANOLE.PACAT CA S-A GINDIT SA ISI IA VIATA ,INTR-UN MOMENT CIND AVEA TOT CE-I TREBUIA ,INCLUSIV COPIL.POATE TOATE ASTEA AU FOST DOAR DE OCHII LUMII .MIRABELA DAUER A AVUT DREPTATE ,TOTI II VROIAU DOAR BANII ,INCLUSIV PARINTII .POATE L=A IUBIT DOAR PE SERBAN GEORGESCU.
  M-AM SATURAT DE SUBIECTUL ASTA ,MAI BINE ADU OAMENI DE CALITATE ,MI-A PLACUTR DE MIRELA STOIAN .O SAPTAMINA BUNA ITI DORESC SI DRAGOSTE MULTA

 7. Ba mie mi-a placut enorm ce a spus CTP-ul si in special cand a afirmat: „Madalina, si-a inselat copilul”. Genial, absolut genial!

 8. Ma bucur ca ai luat hotararea asta dar sincer cred ca va mai dura multa vreme aceasta obsesie iar tu vei reveni la ea poate. As vrea sa nu fie asa.

 9. Felicitari! Asta e decenta, nivel de educatie, discretie…Mi-a placut distinctia pe care ai operat-o: artist vs. om.Succes in continuare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *