10 comentarii la „Mesaj

  1. Ionel si Marioara erau amandoi pacienti intr-un spital de boli mintale. Intr-o zi, pe cand se plimbau pe langa piscina spitalului, Ionel a sarit brusc in apa, a inotat pana la fund si a ramas acolo. Marioara a sarit repede sa-l salveze. A inotat si ea pana la fund si l-a scos pe Ionel din apa. La auzul acestei fapte eroice, asistenta sefa a ordonat ca Marioara sa fie externata din spital, deoarece o considera acum stabila mintal. Asistenta s-a dus la Marioara sa-i dea vestea si i-a spus:
    – Marioara, am o veste buna si una rea. Vestea buna este ca vei fi externata; din moment ce ai fost capabila sa reactionezi in mod rational la o criza si sa salvezi viata unui alt pacient, am ajuns la concluzia ca fapta ta dovedeste o deplina sanatate mintala. Vestea rea e ca Ionel, pacientul pe care l-ai salvat, s-a spanzurat cu cordonul de la halat in baie. Imi pare nespus de rau, dar a murit. La aceasta, Marioara raspunse:
    – Nu s-a spanzurat. L-am pus eu acolo sa se usuce. Cand pot sa merg acasa?

  2. Cand voi avea si eu un loc de munca, momentan ma chinui sa ma descurc . Liana, astept raspuns multumesc mult!

  3. Nu am stiut unde sa-ti trimit un mesaj in seara de 15.iulie la emisiunea in care ai avut-o invitata pe Carmen Radulescu,si am sa postez aici un comentariu la cele spuse de Carmen,sper sa-l gasesti!Cristi tu esti un baiat destept….cum poti da curs la SF-urile sclintitei asteia?O uraste pana si dincolo de moarte.Madalina a fost mult mai frumoasa ca ea si fata desteapta,inteligenta,nu se compara….caractere total diferite!

  4. Cristi, sunt studenta a facultatii de farmacie, in anul 4. Am o mare nedumerire legata de acest caz (bineinteles nu doar una), dar una este legata strict de domeniul meu de activitate. Le respect munca celor de la IML si stiu ca sunt profesionisti adevarati, dar totusi, daca este adevarat ca a avut o tentativa de sinucidere acum 3 saptamani, cum de nu au gasit niciun semn? Pentru ca daca a inghitit o cantitate prea multa de paracetamol(sau nurofen, acelasi lucru), substanta activa (fenilbutazona) dizolva efectiv ficatul. Noi folosim fenilbutazona ca sa dizolvam in laborator ficatul sobolanilor (si o facem cu o cantitate destul de mica). Prin urmare la o autopsie trebuie sa se gaseasca ficatul distrus, altfel inseamna ca nu a mai avut acum putin timp o tentativa de sinucidere cu paracetamol. Iti multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *