Andra il cearta pe Maruta cand se ia de artisti la Happy Hour!

Aceeasi editie de Premii Confidential, pe care o veti vedea duminica, de la ora 21, alta vedeta pe scena: Andra.

Adorabila, ca de obicei, Andra a raspuns intrebarii Oanei – se cearta cu sotul Maruta, cand acesta se ia la harta cu colegele ei de scena?

Raspuns franc: DA. „Mereu ii zic <De ce te iei, mai, de Andreea Balan si de altele?>. Retineti insa ca el nu ma invata pe mine sa cant, asa cum nici eu nu-i spun lui cum sa faca televiziune.

Alte detalii picante, duminica.

6 comentarii la „Andra il cearta pe Maruta cand se ia de artisti la Happy Hour!

  1. Da, cred ca se cearta non-stop cu sotul ei pentru Andreea Balan si alte „talentate” din lumea muzicii noastre. Cred ca mai degraba se amuza copios amandoi de pseudo-vedetele astea… Si mi se pare si normal ca Maruta sa se ia de ele fiindca nu stiu sa cante!

  2. Ii ador! Imi place la nebunie de Maruta, imi place ca e vertebral, ca nu accepta mizerii si mizerabili, ca le spune verde in fata, ca apreciaza valoarea si rade de non valoare. E moderatorul pe care mi-l doresc in Romania de azi, printre singurii care mai spun nu fitzelor si antitalentului. Datorita lui, astazi se pune atata accent pe live in Romania.

  3. draga mea andra tu canti exceptional, dar sotul tau nu este capabil potent sa zic asa sa faca copii si televiziune. Nu, nu face televiziune, face scandal, mizerie, jeg. Bine ca nu te invata sa canti ca sigur nu ai canta asa frumos. Tu esti talentata el este praf, prost si murdar si televiziunea ce o face il arata intru totul

  4. daaaa, sigur. mare om de televiziune maruta. norocul lui a fost plecarea lui teo de la pro.
    maruta castiga prin felul nepoliticos – sa nu zic altfel !, in care se poarta cu invitatii. asta l-a scos in fata si asta stie de faca. si asta se cheama ca e om de tv.
    sa fim seriosi. sunt o gramada de moderatori de succes care isi fac meseria asa cum trebuie. maruta e unic – el jigneste, pune intrebari jenante, pune invitatii in situatii jenante …
    atata poate. uite, razvan si dani au plecat de la un post mic si au crescut la un post mare. maruta n-are cum sa creasca ca nu stie cum. imi vine in minte acum doar cazul fratilor dolanescu. a fost jenant, penibil, urat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *