Lista Mirabelei. Cine ne omoara cu kitsch-ul in muzica?

Dragii mei, daca o zeita ca Mirabela spune (mai ales ca toata viata ei a suferit de sinceritate), atunci e adevarat. 85% din muzica romaneasca e kitsch.

Va invit sa facem impreuna Lista Mirabelei. Asadar, cine face parte din cele 85%?

Astept propuneri…

6 comentarii la „Lista Mirabelei. Cine ne omoara cu kitsch-ul in muzica?

  1. eu o sa zic doar ca in industria muzicala romaneasca se remarca si au aprecierea mea:Andra,Alex Ungureanu,Paula Seling,Nico….este mai simplu decat sa insir o multime de nume aici:-j Inna este in fruntea tuturor la voci de c***t..aia chiar este cea mai mare mironosita si play`back-ista de cand si a scos piesa aia pe piata fcuta cu Google Translator.are si ea „piese” in engleza si la interviu nu stia sa lege doua verbe intre ele…Topitttaaaaaaaaaaa

  2. Ce n-am inteles: de ce n-ai avut curajul sa-i spui care e parerea ta despre Andreea Marin atunci cand Mirabela a inceput s-o laude si cand spunea ca nu are nimeni dreptul sa se ia de ea, doar cu o zi inainte ti-ai scris parerea pe blog (ceea ce Mirabela nu stia probabil)…

    1. Pentru ca nu ai inteles: eu respect cariera Andreei Marin si MAI ALES, respect dreptul la opinie al invitatilor mei. Nu sunt acolo ca sa bag pumnul in gura nimanui. Sunt si moderator. Acum e clar?

  3. Sunt asa multe, incat nici nu stiu cu cine sa incep… Pai, prima ar fi Ana Lesko, care nu are voce, dar epateaza prin concerte aduse la rang de show-uri erotice… Altele ar fi „cantacioasa” Senzual(pardon, Sensual), Marinela Nitu, trupa Heaven(le-am vazut la Maruta facand play-back acoperind vocea surorii liderei trupei, ele nevrand cu niciun chip sa cante fara slavita banda…). Pfffuiii, mi-au obosit degetele de-atatea „talente” inaltatoare. Mai usor ar fi daca as scrie persoanele care chiar faca muzica in ziua de azi… Tragic!

  4. Hai sa nu exageram…eu cred ca procentul e un pic cam mare.Sunt multi care ar intra in aceasta lista printre care: Bambi, Trident, Bordo, Emmy, Sonia Trifan, Ectasy,chiar si Inna(live e penala) + manelisti si lista poate continua…nu-mi amintesc toate petardele si toate formatiile fantoma, daca nu-mi plac nu le dau atentie ;)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *