Primul interviu al lui Cove dupa divort, aici!

exclusiv cove

No comment. E limpede ca s-au grabit cu casatoria, caci dragostea lor nu era ceea ce parea a fi, mai ales pentru ei.

Din acest motiv, iata inregistrarea premierei pe care am oferit-o la Europa FM – primul si singurul interviu din audiovizual al lui Cove, dupa divort.

E interesant, omul nu-si vede inca viitorul in contururi clare!

6 comentarii la „Primul interviu al lui Cove dupa divort, aici!

 1. multam frumos pt raspuns !

  doar s-a incheiat reluarea emisiunii voastre, confidential, aniversarea de 2 ani. multi si frumosi ani inainte !
  sorry, dar unde trimit adresa pt revista ? o las aici ?

  multam.

 2. Uitai! Stii de ce a fost data afara Cristina Herea de la nu-s-ce revista?…Pentru ca a insistat sa-i schimbe orientarea sexuala lui Botezatu! Ce-ai inteles?

 3. cristiii, vezi ca nu merge mp-ul cu cove. si inca ceva, vreau sa stiu daca mai apare revista confidential. cand aparea, ii faceai reclama in emisiune, si acum, cred ca de vreo 2 luni, ne-ai dat pas. mai apare sau nu ? ca eu intreb de ea si ea nu e.
  altfel, mai cumpar si vip, in amintirea vremurilor cand erai p-acolo. esti misto, iar eu nu sunt o fana indragostita de tine. ca om de media esti misto. si oana ta e draguta si semanati fizic intr-un mare fel.
  faceti si voi un copil, ca asta va lipseste. va dau eu reteta dupa care am ramas insarcinata la 33 de ani, prima oara in viata mea si acum sunt fericita mamica a unui nazdravan de 4 ani.
  sa n-o mai lungesc – stres, fugit la mare, canicula, mansarda. si sfat pentru cristi de la sotul meu daca vreti baiat – nu-ti taia unghiile de la picioare ! Bafta !

  1. La mine merge mp!!!
   Revista ti-o trimit ramburs, cea care iese saptamana viitoare! Nu vreaus a zic nimic de difuzarea din Romania, asa ca… trimite adresa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *