La festivalul Irinei Schrotter, cu divele tarii!

M-a bucurat enorm invitatia Irinei Schrotter de a participa la Romanian Fashion Week, caci ea a reusit pentru a doisprezecea oara sa adune la Iasi un pol de putere al modei. E puterea tineretii, a creativitatii, a unei parti a modei, extrem de influente din punct de vedere al tendintelor. Am ajuns acolo si pentru ca Irina a dorit ca evenimentul sa fie prezentat de femei celebre care au plecat din Iasi si, alaturi de Andreea Marin, Iulia Vantur, Simona Gherghe, Irina Pacuraru, a fost o bucurie ca momentul de varf al primei seri, colectia Irinei (cu Andreea Raicu pe podium si excelentii NOHA la instrumente), sa fie anuntat de Oana, sotia mea, care m-a luat, alaturi de ea, ca sa ma bucur de aerul cald al Iasului.

8 comentarii la „La festivalul Irinei Schrotter, cu divele tarii!

  1. imi placeti f mult ,voi ca si cuplu,va doresc aceeasi bucurie si peste f multi ani ,bineiteles si de unul,doi copilasi ,va pup

  2. dar de ce sunt proasta, poti sa-mi zici???? lasa si tu un nume, daca tot esti tare in gura…macar sa stim si noi cu cn vorbim

  3. nu gasesc deloc oportuna pentru scena de moda romaneasca prezenta la festival a unor personaje precum andreea marin, cristian brancu si altii asemenea.

    o rusine

  4. Dar se pare ca aerul a fost, insa prea cald, asa am citit azi in presa, cica au fost ceva probleme din cauza caldurii.Oricum e minunat ca se mai organizeaza astfel de evenimente si in provincie iar in Iasi ai tot ce-ti doresti.E al 2-lea oras din tara care imi place,evident dupa Galati ;)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *