Botezatu va avea emisiune la Antena 1 in vara?

Daca tot s-a tot plimbat Bote prin preajma studioului meu in aceasta saptamana, trebuie sa va zic ca am auzit de la o viorea de prin apropierea sa ca succesul de casa din ultima vreme se va materializa sub forma unei emisiuni, cu Bote protagonist, in grila de vara. Cata vreme nimic nu este anuntat public, cred ca este mai degraba o informatie pe cale de a se confirma.

Bote este un burlac care poate cuceri femei din orice colt al planetei. Ei bine, asta va urma, se pare!

Oricum, retineti puterea imaginii lui: mai spuneti-mi un personaj, in ultimii zece ani, care sa fi lucrat si la Pro si la Antena in doar sase luni, pe atatia bani. Ei?

P.S.: Chestia cu parfumurile e bonus.

4 comentarii la „Botezatu va avea emisiune la Antena 1 in vara?

  1. nu prea inteleg ce cauta bote atat de mult la tv. nu ca nu mi-ar placea, dar parca renuntase la sportul asta. sa apara excesiv. ce urmareste ? ce nu e in regula ? nu cred ca-si doreste sa o concureze pe moni, nu ?
    povestea cu bianca e slabuta. nu e stilul lui. e ok bianca, dar in toata tara asta si nu numai, alta nu-i ? e pygmalion, la starea asta a ajuns ? hmmm …
    ce ascunzi de fapt, cataline ?

  2. Dupa reclama care apare la Antena 1, eu tot la Botezatu m-am gindit cind am auzit ca protagonist va fi „cel mai rivnit burlac din tara”.
    Eu il admir pe Catalin si imi va face placere sa il vad la tv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *