Bianca, arma in razboiul dintre Antena si Pro. Pentru dansul lui Botezatu.

 

Ma bucur ca presa a preluat deja declaratia lui Bote, facuta aseara la Premiile Confidential. Ceea ce nu se stie insa este ca Bote a fost la un pas sa nu mai ajunga la premii. Desi noi suntem la Antena 2, iar el e sub contract cu marii rivali de la Pro, Catalin are dreptul, prin contract, sa aleaga unde merge, cu conditia sa-i informeze. Pro-ul si-a dat acordul pentru premii, dar in dimineata evenimentului, s-a sucit.

Ce s-a intamplat?

Pro a dorit ca, la editia de vineri de la Dansez, sa fie in tribune si Bianca Dragusanu. Catalin a protestat, apoi in final a acceptat, spunand ca asta nu presupune nicio impacare. Sigur, ar fi fost o lovitura de imagine. Bianca nu a intrat in acest plan insa, pentru ca Antena 1 nu a permis prezenta ei acolo, tocmai pentru ca e vedeta postului si nu doreste ca Pro TV sa se foloseasca de ea.

Toate acestea s-au petrecut marti seara, inainte de filmare. Miercuri dimineata, Pro TV l-a anuntat pe Bote, ca raspuns al refuzului Antenei pentru Dragusanu, ca nu vrea sa-i permita sa vina la premiile Confidential. Catalin a anuntat sec – „Nici vorba, ei sunt prietenii mei, ma duc” -, asa ca a onorat promisiunea de a veni, avand insa o prezenta mult mai discreta.

6 comentarii la „Bianca, arma in razboiul dintre Antena si Pro. Pentru dansul lui Botezatu.

 1. Nu se incarca video pus de tine! Nu stiu de ce nu reusesc sa-l deschid, imi apare un semn de exclamare si nu vrea sa il deruleze. Poate daca mai incerci sa il postezi inca o data. Si tot la acest capitol as vrea sa te rog din suflet sa postezi si emisiunea in care a participat Paunescu… Imi pare nespus de rau dar am pierdut-o, nu m-am uitat live la ea… Daca se poate. Am cautat-o si in arhiva emisiunii insa tocmai asta lipseste- cele din 3 martie si 5 martie sunt postate… Te rog! Multumesc ffff mult! Succes in continuare!

 2. Cristi te urmaresc in fiecare seara…..AS vrea sa stiu de ce nu o inviti pe Teo Trandafir la tine in enisiune????

 3. http://www.ziaremondene.ro/08-08-2009/Bianca-Dragusanu-Cine-e-blonda-despre-care-Botezatu-zice-ca-e-a-lui.html
  Are silicon in fese …:))))
  e tunata toataaaaaaaa
  Catalin stie ? Sa umble cu interlopii ..e prafffff
  Si se mai da mare doamna acum. Sa nu o mai critice nimeni vezi doamne..De ce nu isi asuma trecutul Cristi?
  De ce nu recunoaste ca e tunata din cap pana in pcioare ? Si fizionomia fetei e schimbata ,forma maxilarului…
  Nu suport oamenii care mint si se dau corecti
  E ipocrita

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *