Mugur Mihaescu a fugit din televiziune cand l-a vazut pe Fernando de la Caransebes

Ieri, l-am revazut pe Mugur Mihaescu. Foarte odihnit, foarte relaxat, foarte dornic sa intre din nou in joc. Asta e vestea buna, pentru fani: a revenit langa Radu Pietreanu in Vacanta Mare, cu gandul de a produce un scenariu bun. Problema lui Mugur este ca lumea pe care au creat-o si a carei paternitate o revendica – umorul dus la extrem, limbajul ultralicentios, rupt din realitatea strazii – a fost dus mult mai departe decat el visa. E sufocat de o excrescenta monstruoasa a tendintei catre grotesc pe care candva au sadit-o.

Mugur si Radu vor altceva. Au renuntat pentru ca erau obositi, insa i-a luat cu greata in clipa in care au vazut cata importanta a capatat in TV creatura numita Fernando de la Caransebes. Pentru ei, asta a fost mai mult decat pot suporta. Stirea proasta pentru baieti este ca vor reveni intr-o lume de zece ori mai pervertita decat cea de la momentul retragerii.

Ezista o explicatie…

16 comentarii la „Mugur Mihaescu a fugit din televiziune cand l-a vazut pe Fernando de la Caransebes

 1. Bendeac, un retardat, gay, care imita coioti in perioada de imperechere. Ala e amuzant? Ala care nu poate fi original niciodata… Ala e talentat?… Daca stai sa faci o comparatie intre dumele lui Radu si Mugur si el, realizezi ca e doar un frustrat, pueril, non-comic.

 2. Domnule Brancu, cu asa invitati sa te tot uiti la TV. Viata merge inainte cu Garcea presedinte :D un om inteligent, care are tot pt a-si faceu n partid si a candida mai departe la alegeri.

 3. Stimate domn,
  Sunt din Sadova, locul de nastere al d/lui Mugur Mihaiescu si am fost pe post cand ati avut emisiunea cu dansul. Mi-au placut foarte mult punctele de vedere serioase si pertinente, rezultat al unei minti curate si inteligente sanatoase. Impresionat de cele afirmate, am luat hotararea sa comunic cu d-l Mugur, dar nu reusesc sa obtin adresa de mail. In speranta ca ma puteti ajuta, primiti va rog asigurarea respectului meu nedisimulat. Va saluta Valeriu Matei, care va ureaza emisiuni ce sa acapareze vizitatori cu dragoste de cultura si respect fata de realizatori.

 4. auziti,mai brancule,eu’s fan VM mare de cand ma stiu,ce face Mugur,se intoarce la VM sau nu,e in proiectul de la PRIMA TV….pls raspunde-mi cat de repede dak potzi :((

 5. avea dreptate saracul Mugur Mihaiescu. acum abia am vazut si eu cn este ,,fernando…rahat”. mi e rusine mie cand il vad!! sau mai bn zis ma apuca plansul de mila ANTENEI!!!RUSINE D LOR!! RUSINE!! CUM DRACU PUTETI INVITA IN DIRECT ASEMENEA ,,SPECII”???

 6. vroiam sa spun ca noi telespectatorii nu mai stim sa pretuim un scriitor, un poet ,un istoric un artist adevarat ,un actor ne multumim cu tot felul de scandaluri facute de aceste non valori cu ajutorul televiziunilor.Incercati sa aduceti vedete adevarate care au facut ceva adevarat in viata .VA ROG D-LE BRANCU SA RUGATI TELESPECTATORII SA TRIMITA MESAJE CU INVITATII PE CARE DORESC SA-I AVETI IN EMISIUNE SI ATUNCI PUTETI SA TRAGETI O CONCLUZIE.(numai manelisti si numai blonde) CU RESPECT ANISOARA ALBU 52 ANI -GALATI

 7. are dreptate MUGUR ,dar cine la promovat pt audienta ANTENA 1 si nu este singurul trust toate tv.pt ca noi telespectatorii daca nu este scandal

 8. Cristi, ai zis ca de vineri wwww.oana-turcu.ro a devenit blog,eu nu gasesc, imi intra tot pe vechiul site.Pti fi mai explicit?

 9. L-am vazut si eu aseara pe Mugur,bine oricum ii vad pe toti de la voi caci nu pierd nici o emisiune,daca nu o vad seara o vad ziua in reluare.Esti cel mai bun!Cred ca nu poti sa ti doresti mai mult,ai cam totul:o sotie super,o emisiune in varful topului,esti implinit si pe plan profesional si familial(aa poate un bebe,dar cine are sa i traiasca cine nu sa nu si doreasca).Sa revenim la Mugur,este oltean de al meu de la Craiova si el si Radu ,sunt buni abia astept o revenire in forta a celor doi.Serile cu Duban si Jean sunt cele mai tari,cred ca toata noaptea daca ar tine ar fi super.Spor la munca incontinuare si numai bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *