Cum au crescut tabloidele mercurialul pe piata prostitutiei!!

Pentru ca am ajuns tara numarul unu in lume la capitolul „Promovarea parasutelor in prime-time si pe primele pagini„, va ofer un caz de viata, care-mi provoaca remuscari. Chiar daca provoc raul cel mai mic fata de alti colegi de breasla, vina ramane.
Un prieten, in dorinta lui nestinsa de fete, a „achizitionat” una bucata de atarnatoare de cafenea. Zis si facut. A luat pupaza, a dus-o in „teatrul de operatiuni” si, inainte sa se apuce de treaba, au discutat pretul. Fata merita 200 de euro. Acesta era nivelul dansei. Numai ca fata anunta sec: nu, merit 300, iata de ce. Si scoate din poseta o revista din genul tabloid, in care era un subiect cu dansa. Sa retinem, persoana nu a ajuns la celebritatea indoielnica a emisiunilor super-bulevardiere. Era o petarda anonima, care-si arata fizicul, la bratul unui fraier. Dar a decretat: sunt vedeta, merit mai mult.

Ati inteles? Am ajuns sa upgradam salariile prostituatelor sub acoperire! Suntem argumentul pentru mariri de salarii pe centura! M-a cam depresat povestea. Fata cred ca a mai crescut salariul intre timp. Desi nu stiu daca are loc in poseta de atatea reviste…

8 comentarii la „Cum au crescut tabloidele mercurialul pe piata prostitutiei!!

 1. Poate ar fi momentul sa ne intoarcem la televiziunea de calitate si sa promovam vedetele care intr-adevar merita. Persoana care scriu carti, joaca teatru sau fac fotografie. Cine are curajul sa faca primul pas in directia asta?

 2. Si inca ceva,barbatii(marea majoritate)asta cauta altfel le-ar ignora si ar starpi „moda”.Poate ca pana la urma trebuie sa recunoastem ca suntem ceea ce aratam(ca acceptam ,ca ne dorim…)Am o fetita de 13 ani si zau ca nu o incanta cu nimic faptul ca am o faculatate si insist sa o educ asa cum cere bunul simt si respectul fata de oameni.Cei din jurul meu(cu cateva exceptii)au o viata normala facand tot felul de marsavii si atunci care e cea mai veridica alternativa sa fii cinstit si sa mori de foame sau „sa calci peste cadavre”si sa ai un trai decent?PACAT CA AM AJUNS AICI!Si macar daca am suferi pt ceva bun in viitor dar viitorul se vede intunecat rau ,cel putin de la Iasi.

 3. E adevarat,trist si de strigat la cer.Insa cand alte variante nu prea mai exista(cand moralitatea,omenia ,cinstea si eductia nu au valoare daca nu esti la locul potrivit)nu mai sunt de condamnat nici „parasutele”ce sa faca altceva ?sa fure?sa se sinucida?

 4. daca nu spui numele nici nu vad dc ai scris articolul pt ca nu e noutate prostitutzia din „showbiz”.povesti ca si asta pot sa se spuna o suta asa numai de dragul teoriei.

 5. Cristi, pai si cine promoveaza astfel de nulitati?? Nu tot voi????? M-am uitat aseara la Capatos si m-am ingrozit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Behaia Romeo Fantastik ceva de genul „hai sa ti-o-nping” si doua prostituate dansau pe langa el, apoi a aparut o individa care facea de ras costumul popular si canta ceva legat de mutu cu drogurile, apoi cu elodia. In fine, o mizerie!!! Iar toanta -sef, autointitulata blonda a lui bote (cu „b” mic) radea cu gura pana la urechi si privea uneori dezaprobator, insa, nefericita nu stia ca si ea este la acelasi nivel cu mascaricii aia.
  ERam total uimita si socata…cum de li se permite acestor oameni sa apara la TV???? Pare un cliseu dar SUNT EXTRAORDINAR DE MULTI OAMENI CARE MERITA PROMOVATI si care NU ajung la televizor! De ce???

 6. salutare cristi ,lasa astea ,e minunat ca l-ai adus aseara pe ADRIAN PAUNESCU ,UN OM DEOSEBIT ,CHIAR DACA NU M-AM UITAT LA TOATA EMISIUNEA .
  CU DRAG
  MONA DE LA CLUJ

 7. O cale foarte scurta de a ajunge pe sticla.Si pana la urma vinovati sunt cei care promoveaza astfel de „vedete”.Ne poti spune cine este aceasta parasuta :D ? Sau macar un indiciu… ;)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *