Elan despre Mihaela, Amalia, Anna

Am vazut un interviu de mare senzatie cu Elan in presa, pe care as vrea sa-l comentez nitel, pentru diversele curiozitati:

1. Elan vorbeste foarte des de Mihaela in acest dialog – si in viata de toate zilele -, ceea ce inseamna ca, in interior, ramane legat de ea mai mult decat a denotat celebra replica a dansei: „Cum l-as descrie pe Elan intr-un cuvant? Ayan.” E ca o amintire care te inflacareaza, desi stii ca ea apartine pe veci trecutului.

2. Modul in care Mihaela l-a „agatat” pe Elan nu ar trebui sa mire pe nimeni. Ea l-a dorit pe Elan, dupa un Banica romantic, dar mult prea naravas. Si Dani a admis ca Mihaela a facut toti pasii mari ai relatiei de azi! Asta e Mihaela: pune stapanire pe ceea ce isi doreste, cu o patima irepresibila.

3. Felul in care Elan vorbeste despre Amalia si Ilie Nastase este influentat de parerea celui mai bun prieten al sau, Ion Tiriac. Mi-e teama ca acuzatia dintre cuvinte este ca, intr-adevar, Amalia s-a cam saturat de barbatul care i-a dat totul in viata. Cred modul in care Amalia a pus monopol pe viata lui Ilie n-a fost inghitit de mediul sau.

4. Elan ii face Annei Lesko o imagine extrem de pragmatica. N-a fost vorba de nicio dragoste, dupa cum se intelege, ci o relatie bazata pe atractie, imagine, placerea de a sta impreuna. Punct. A dat bine pentru CV-ul ei, iar Elan s-a simtit foarte bine. Toata lumea multumita.

3 comentarii la „Elan despre Mihaela, Amalia, Anna

 1. Nu-mi place Mihaela, insa cred ca e o femeie puternica, adevarata. Elan nu va mai gasi una ca ea. Dani Otil e pur si simplu un capriciu. Sper sa-i treaca. Parca sunt „doamna si vagabondul”…

 2. ,,Dani e cel mai bun pt.Mihaela,pt.ca e mai mic decat ea si are un motiv in plus sa-l tina sub papuc(asa cum ii place ei sa aiba o relatie cu un barbat-parerea mea).Eu n-o simpatizez pe Mihaela si nu sunt de acord cu felul in care incearca sa pozeze in femeia perfecta,care nu e niciodata vinovata de nimic….Nu-i contest unele calitati,dar cred ca i s-a cam urcat la cap atata publicitate fara de care se pare ca nu poate trai.

 3. as face si eu cateva remarci apropo de ce spui tu.
  1.cred ca amandoi au ramas legati unul de altul insa la un moment dat orgoliul a primat inaintea sentimentelor ceea ce a facut sa-si arunce cuvinte nu foarte frumoase cu aceasi patima cu care s-au iubit.
  2.mihaela nu a spus de elan intr-un cuvant ayan ci intrbata fiind cum ar descrie intr-un cuvant relatia cu elan,casatoria cu el ea a spus ca e mult mai complex de atat deoarece e vorba de 10 ani si de un copil insa daca ar trebui sa foloseasca un cuvant acela ar fi chiar ayan.
  3.despre modul in care ea l-ar fi agatat pe elan din nou e o poveste veche pe care cei doi au mai spus-o insa atentie esti ziarist de monden agatatul lui elan a avut loc inainte de al cunoaste ea pe banica.se intampla in 94 cand nici elan si nici mihaela nu erau cunoscuti sau cu bani.dupa intamplare elan a sunat-o o saptamana insa ea nu i a raspuns fiind jenata de ceea ce facuse.de fiecare data colega de camera ii spunea ca mihaela nu e acasa. pe banica mihaela la cunoscut in 95 la o emisiune de-a ei .relatia cu elan a inceput in 99 dupa divortul de stefan.
  4.elan nu a spus nicaieri ca ar fi fost cu lesko dimpotriva el neaga acest lucru si spune ca lesko a ajuns cunoscuta pe spatele mihaelei folosindu-se de imaginea sa.stim cu toti intamplarea de acum cativa ani .el spune ca nu cunoaste si nu a cunoscut femei celebre prea multe.pe mihaela cu care sa si casatorit iar pe lesko spune ca a vazut-o prima data cand nu era cunoscuta atunci cand stim lesko a iscat un conflict cu mihaela pt.a se face cunoscuta .
  inca o data e; nu spune ca ar fi fost cu lesko dimpotriva neaga acest lucru.
  sincer eu cred ca intre mihaela si elan exista inca sentimente puternice insa cred sincer ca daca ar fi lasat orgoliul de o parte ar fi putut ramane impreuna ceea ce ar fi fost mult mai bine si pt.copil pe care amandoi il iubesc.eu sincer cred ca intr-o forma sau alta cei doi vor face mereu parte unul din viata celuilalt ,ca vor fi mereu aproape unul de altul .mai nou si in afaceri punand insa totul pe seama lui ayan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *