Se pare ca am un copil…

Puteti sa credeti ca, la inregistrarea Confidentialului de duminica, a venit o cantareata de limba chineza invitata in studio, cu o fetita de mana, spunand ca eu sunt tatal? Si ca micuta s-a uitat gales la mine, spunand „tata”?

Imaginati-va ce a fost pe capul meu…

UPDATE: Evident ca a fost o gluma! Ma bucur ca publicul a luat-o ca atare si, cata vreme nimeni nu a luat in serios aceasta fumigena cu efect mai degraba de pr, rezulta ca nu par suspect in sinceritatea relatiei mele. Cata vreme „regiile” nu-mi muta profilul public, promit sa nu mai fac, caci nu-s credibil!

10 comentarii la „Se pare ca am un copil…

  1. Cristi, reveniti la formatul initial al emisiunii Confidential, renuntati la aceste roluri(doar atunci cand este cazul, nu in fiecare saptamana);va descurcati mult mai bine ca prezentatori decat ca actori.Nu mai abuzati de aceste roluri, e mult mai frumoasa si interesanta emisiunea fara acestea.Exista multa lume care e de acord cu mine si sper sa tineti cont si de parerile noastre.Iti vb ca un prieten care apreciaza ceea ce faceti voi la tv.Te salut cu respect

  2. domnu Brancu ,cutoata stima,dar in emisiunea dv.,unul din operatori o tot filmeaza pe o spectatoare.Nu am nimic impotriva duduiei dar pur si simplu ne seaca cu imaginea acelei persoane.Daca ii este atat de draga,va rog sa-i spuneti s-o ia ACASA!!!!!!!!!!!!!!

  3. buna ziua,

    am si eu o rugaminte la dvs, in emisiunea de vineri seara(19.02.2010),ati dansat cu o fata.imi place f mult de ea,chiar m-am indragostit de ea, si as vrea sa o cunosc personal.cum sa fac?va rog mult de tot sa ma ajutati.va multumesc

    cu respect,

    andrei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *