I-auziti-l pe Medelin al nostru cum se sterge pe pantofi cu blonda lui Iri…

 

Madalin Voicu are boala pe zburatoarele care planeaza numai deasupra centurii, desi se dau lebede la Opera Romana. Adorabil omul…

10 comentarii la „I-auziti-l pe Medelin al nostru cum se sterge pe pantofi cu blonda lui Iri…

 1. NU sunt singura care a observat ca Medelin (Mizil) au un vocabular f colorat ! intelegeti ca nu este bine deloc! dam „apa la moara si altora” sa aiba acelasi obicei???? DEZGUSTATOR!

 2. mizil ÅŸi m. voicu vorbesc incredibil de urât…nu se pot abÅ£ine nici măcar la tv.mi-e jenă de ce vocabular au :|
  zici că nu inviÅ£i pe oricine la emisiunea ta,dar când îi văd p-ăştia 2,prefer să schimb chiar ÅŸi pe otv să mai văd o nebună care bate câmpii de cine ÅŸtie ce cutremur decât să suport un vocabular de….

 3. Pai tocmai asta e problema ca am telecomanda dar pe alte patru posturi ii vad tot pe ei again and again… Si nu cred ca se poate compara Oana Lis cu Ion Cristoiu de exemplu sau Jean Paler, inteleg ca e simpatic, jovial si disponibil da nici chiar asa.

 4. @Ema
  nu te lua de Serghei ca fac urat :)) eu chiar am vrut sa il vad pe el la agentul vip o ora intreaga iar Cristi mi-a indeplinit dorinta :)

 5. Are foarte mare dreptate domnul Mădălin Voicu.Si asa zisa blonda lui Iri vrea sa devina cunoscuta pe spatele domnului Irinel Columbeanu pentru ca mass media din România e ca pestii cand li-se arunca momeala pentru a ii atrage la undita asa si mass media cand cineva spune o tampenie sau face o luna tot asta se discuta…

 6. Din cate am observat ai cativa preferati pe care ii inviti mult prea des in emisiunea ta, ceea ce nu face decat sa le atraga antipatia publicului satul sa-i vada mereu invitati la toate emisiunile prin rotatie. Acestia sunt: Madalin Voicu, Mihaela Tatu, Serghei Mizil, Jean Paler ( chiar este Jean Paler cel mai mare comic din Romania? ), Oana si Viorel Lis, Lupu Rednic, Viorica de la Clejani. Am ajuns sa nu-i mai suport pentru ca i-am vazut muuuuult prea des.

  1. @ema
   Sunt convins ca i-ai vazut des. Daca te-ai saturat de Valentin Stan si Mircea Badea la Sinteza zilei, daca esti satul de Ion Cristoiu la Nasul si de Cristian Tudor Popescu la Ora de foc, atunci te-ai saturat si de ai mei. In alt domeniu, invitatii mei sunt comentatorii unor informatii publice. Ca si cei enumerati mai sus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *