Radu Pietreanu a vazut moartea. Era o sarma ghimpata…

Cand il am invitat la emisiune pe Radu Pietreanu, mereu traiesc cu o strangere de inima inainte de interviu. In primavara trecuta, l-am asteptat in zadar la o inregistrare pentru Agentul VIP, pentru ca motociclistul Radu Pietreanu a fost acrosat la intrarea in Antena de un imbecil cu microbuz.

Ulterior, o data m-am pomenit cu el la emisiune avand mana in ghips.

De cateva dati, vine fara probleme si ne amuzam de ispravile trecute. Desi ma lamureste ca e tot mai periculos sa ai motor:

„In vacanta, era sa o mierlesc, zicea Radu ieri. Am trecut pe o strada printre blocuri, foarte stramta, spre seara si o sarma ghimpata era lasata inconstenta la nivelul capului unui motociclist. Noroc ca am parbriz la motor, ca altfel m-ar fi decapitat.”

Am ras nitel amandoi, zicand ca moartea are fata de sarma ghimpata, dupa care mi-am adus aminte de un baiat pe care l-am ajutat, dupa ce un alt bou il trimisese in scaunul cu rotile, deschizand portiera in fata drumului lui cu motorul.

Devine o aventura sa traiesti pe-aici!

3 comentarii la „Radu Pietreanu a vazut moartea. Era o sarma ghimpata…

  1. Pai de cand s-a destramat grupul de umor Vacanta Mare nu ii merge prea bine.Daca se poate o adresa de mail a lui Rdu sau Mugur!As dori sa trimit un comentariu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *