Monica Anghel o face biftec tartar pe Anna Lesko!

Sincer, mi se pare corect ca, de exemplu, Whitney Houston sa se uite piezis la Pussycat Dolls.

Pe una a harazit-o Cel de Sus cu voce si ani de sacrificiu pentru a canta perfect. Altora le-a dat corp frumos, fuste scurte si talent la dans.

Dar tot cantarete se cheama si una, si celelalte.

E normal ca pe Monica Anghel sa fi apucat-o nervii cand Anna Lesko este ridicata in slavi de presa. Pentru o personalitate ca Monica – voce, actorie, prestanta publica -, sa constati ca e vazuta ca megavedeta „cantareata” Lesko, care iese in evidenta cu: 1. haine frumoase, 2. trup pentru pacate, 3. dans cu frecare de baieti pe la partile moi ale carpelor, dar si cu 4. playback, parca iti vine sa zici!

Cum? Asa cum a zis aseara Monica la Agent: „Haideti sa ne potolom nitel. Lesko nu e cantareata, nu trebuie sa faci ca o pisica in calduri cand incerci sa canti si apoi sa te numesti artist!”

Sunt de acord: sa nu mai punem perele in raionul de mere.

4 comentarii la „Monica Anghel o face biftec tartar pe Anna Lesko!

  1. Ciao Cristi, am si eu o nelamurire.Nu inteleg de ce sotia ta, la tv e mai rece fata de tine, mi se pare ca vrea cateodata sa te faca gelos si nu inteleg care este motivul.Nu e intotdeauna naturala, si cred ca ar fi mai bine sa se comporte asa cum e ea.Am vazut mai multe poze din vacantele voastre si mi s-a parut mult mai dragastoasa. O parere sincera de la cineva care va simpatizeaza, nu mi-o lua in nume de rau dar asta e opinia mea.

  2. Subscriu celor spuse de Monica. Ceea ce face Ana Lesko pe scena se numeste cel mult show erotic… Monica Anghel e o adevarata artista : talentata, culta, inteligenta, cu mult bun simt.Are o voce de exceptie pe care cred ca o iroseste cu muzica usoara , care dealtfel, nu ca nu ar fi frumoasa , dar e prea usoara pentru cat poate ea si personal imi pare rau ca nu s-a axat pe muzica de opera, ar fi cantat acum pe marile scene ale lumii alaturi de Angela Gheorghiu si Leontina Vaduva si ar fi fost o adevarata diva. Dar cred ca o anumita comoditate care o caracterizeaza a impiedicat-o sa abordeze acest gen , care cere multa munca si mult studiu.Asa ca, sa nu o asezam pe Ana Lesko alaturi de Monica… nu suporta comparatie.

  3. Are dreptate Monica Anghel, am vazut-o si eu aseara la emisiune, e f tare.Mi-au placut comentariile ei :P

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *