O poveste cu Oana Roman

Oana Roman primeste un telefon, la o ora neasteptata. E chiar seful ei de la Blue Air. „Buna, Oana. Stii ca nu mai poate pleca avionul nostru de la Milano… Mi-am adus aminte de tine.” „Adica?”. „Adica de modul in care protestai la emisiunea lui Brancu, cand te-a lasat WizzAir acolo inzapezita, fara nimic. Nu vreau sa traim aceleasi momente si noi.” Oana simte, evident, emotia. Doar asa a ajuns la lucreze in compania lui Iordache. „Ce e de facut?”. „O sa inchiriem un charter pentru ei. Daca avionul nostru nu poate pleca de aici, sigur poate pleca unul de acolo.”

Nici nu mai conteaza ca, in vreme de criza, afacerea asta a scos compania pe minus. Important e un cuvant dat. Ei, asta-i chestie rara prin partile locului…

6 comentarii la „O poveste cu Oana Roman

  1. Buna Cristi,imi place mult emisinea ta dar am o rugaminte sa o inviti in emisiune pe a Andra cu Catàlin Maruta,,imi plac foarte mult si ca si cuplu.multumesc mult.iti doresc multe emisiuni frumoase cu invitati noi,

  2. Cei de la WizzAir sunt fff neseriosi!!!!!!Si sora mea a apelat la serviciilor lor si i-am zis de prima data ca a gresit: cand a venit in Romania a avut o intarziere de vreo 2-3 ore iar cand a plecat si mai grav,intarziere de aprox 4 ore si nu mai spun ca a mutat-o din aeroportul Baneasa pe cel din Otopeni.Nu e normal asa ceva!!!

  3. buna seara,rominia,intre multe emisiuni care se difuzeaza pe posturile noastre ,me refer la orice post,sint foarte multe deprimante,mai ales ca este evident faptul ca profesionali sint puitni,au senzatia ca agatind cite o fatuca cu sinii pe afara si o fustita minuscula restul este meritul lor.GRESIT!iar despre emisiunea dv.ce sa va spun la fel de patetica nimic constructiv sau sa aiba o idee originala,tot timpul comentati pe spinarea altor personaje,sa nu mai vorbim de bietii spectatorii,care de asemena ii vezi acolo ,saraci la 2 vorbe 3 aplauze!trist,tipic rominesc-!!!!

  4. buna. nu stiu daca a fost, dar cred ca ar fi o idee buna sa-l aveti pe scaunul invitatilor pe mircea badea. mai ales in timpul sarbatorilor.numai bine!

  5. ma, nush de unde pana unde oana roman e vedeta..ce a facut…poate ma lamuretsi tu. in legatura cu ce a facut blu air…toata stima. intr-adevar mai rar asa ceva in zilele astea de criza. bafta cu emisiunea. sa vina mizil!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *