Duminica, la Confidential, Elan Schwartzenberg

Nu, nu, chiar nu fac un anunt pripit, ca alti colegi. Dar e o oferta. Duminica, de la 21, urmariti prima si singura aparitie a lui Elan Schwartzenberg din 2009, pe teme de viata, in afara celebrei interventii de la Observator.

Vedeti, de-asta n-am mai apucat sa scriu, ca am avut o groaza de lucruri de facut.

5 comentarii la „Duminica, la Confidential, Elan Schwartzenberg

  1. perfect de acordcu ioana.elan o fi un om de afaceri discutabil cum si-a facut banii insa niciodata nu ar fi fost in atentia presei si nu si-ar fi stabilit atatea relatii daca nu ar fi fost casatorit cu mihaela.nici tu cristi nu l-ai proslavi atata daca el nu ar fi fost cu mihaela ,pentru ca tu l-ai cunoscut datorita sau daca vrei prin intermediul mihaelei.el practic a ajuns in prim plan datorita mihaelei.daca nu era ea el nu era niciodata cautat de presa .starneste interes doar prin alianta cu mihaela.deci eu nu inteleg valva asta la adresa lui.nu e vreun star ,vreun presedinte ,de fapt nu e nimeni care sa starneasca interes legat de persoana lui fara a fi legat de mihaela,de numele ei.

  2. Intrebare: „Daca Elan Schwartzenberg nu ar fi fost sotul Mihaelei Radulescu se mai facea atata valva in presa in jurul numelui sau?”
    Eu sunt aproape sigura ca nu. Pentru ca asa cum nu stiam cine e domnul in cauza inaintea casatoriei cu Mihaela, asa nu am fi stiut nici acum dc ei n-ar fi fost casatoriti.

  3. cristi cine e elan schwartzenberg? de ce ne-ar interesa viata lui ? a da.pt.ca e fostul sot al mihaelei radulescu.noroc cu ea.

  4. Ma bucur ca ai revenit cu stiri noi, stiu ca esti f ocupat, mai ales in aceasta perioada.Ma intreb cat timp mai ai pt tn si pt Oana.In legatura cu Elan, nu cred k ti-a fost prea greu sa-l convingi,doar e prietenul tau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *