Mihaela Radulescu si-a luat bilete la Blue Air, dar nu s-a prezentat la cursa!

Asa cum v-am spus, am petrecut week-end-ul trecut in vis… A fost un an de casatorie, sarbatorit la Nisa. Duminica seara, intoarcerea acasa. La cursa Blue Air, Nisa – Bucuresti, lume buna: familia Urdareanu, Dana si Radu Budeanu. La check-in, trag cu ochiul pe lista si vad doi potentiali colegi de zbor: Mihaela si Ayan Schwartzenberg! Marturisesc ca ne-am dorit sa ne vedem cu Mihaela, dupa o perioada mai lunga de pauza de dialog in care vorbim mai des cu Elan…

Dar, in ciuda conformarilor primite cum ca nu era nicio greseala, scara avionului Blue Air s-a departat, iar Mihaela si Ayan nu s-au imbarcat, intrucat ei ajunsesera deja in tara. Probabil, era ora la care ea pleca spre Bucuresti, spre garsoniera lui Dani, unde au fost surpinsi de colegii de la Libertatea.

In fine, zborul de retur de la Blue Air ar fi pe 1 noiembrie, din cate am tras cu urechea…. Deci, numai o saptamana sta pe-aici?

11 comentarii la „Mihaela Radulescu si-a luat bilete la Blue Air, dar nu s-a prezentat la cursa!

 1. Vreau doar sa va urez (cu intarziere ce-i drept) multi ani fericiti in continuare!!!
  …. si sa va spun ca va astept si la anu la o inghetata pe terasa unde lucrez in monaco in port (sper ca va mai amintiti… am schimbat cateva vorbe :)))). sunteti un cuplu minunat, nu foarte multi am intalnit la fel de simpatici ca si voi
  toate cele bune !!!

 2. Draga Cristi, eu cred ca esti un bun jurnalist dar nu mai incerca sa manipulezi publicul. Daca Mihaela avea rezervare la Blue Air ori stiai din alte surse ori prietena ta Oana Roman ti-a vandut pontul si e foarte grav. in primul rand numele pasagerilor sunt confidentiale merg de multi ani cu avionul deci…. cine inventeaza? A pro pos, Mihaela Radulescu v-a facut pozele la Monaco?daca e asa esti un mare tradator…..succesuri :))))))))))))))

 3. Dna „consilier de imagine-directoarea” Oana Roman ar trebui sa stie ca,niciun angajat al Blue Air nu are voie sa dezvaluie date legate de pasagerii care au calatorit sau vor calatori cu Blue Air.Este interzis!Dar,se pare ca nu cunoaste indeajuns conditiile companiei..

 4. Sa va fie de bine weekendul aniversar si la mai multe!!!! Sper ca fotografia pe care v-am facut-o in Monaco in parcul de distractii sa fie o amintire frumoasa pentru voi!

 5. compania”blue air”ti-a confirmat TIE?pai cine dracu esti tu sa iti spuna compania cine are bilete?Ai tupeu si recunoaste ca ti-a spus Oana Roman in schimbul unei alifii de la multipotenta si tanara ta nevasta.:)))))))

 6. nu am spus ca nu aveau asta era planul initial insa ei au venit vineri cu un avion al lui tiriac si asta o spun deoarece a sosit la baneasa in zona care apartine lui tiriac iar de acolo a plecat direct la izvorani .asta sustin si ziaristi care au urmarit-o.de asta spuneam ca propabil elan era si el la monaco si au venit impreuna cu un avion particular nu au mai asteptat pana duminica.biletele de care vorbesti sigur erau cumparate dinainte cand nu aparuse modificarea.

 7. Va doresc o viata frumoasa impreuna si multi ani plini de iubire.
  Trebuie sa te felicit Cristi pentru faptul ca esti singurul barbat, vedeta, persoana publica, zi cum vrei, care nu se sfieste sa-si arate iubirea plublic.Nu exista emisiune in care sa nu o pomenesti pe Oana, sa nu faci trimitere la jumatatea care te asteapta acasa si este ceva de admirat.Intr-o lume atat de misogina, tu chiar esti un exemplu demn de urmat desi, din pacate, astfel de exemple nu se iau.Mi-ar fi placut sa vad ca Oana iti raspunde la fel, in public ma refer, pentru ca in rest se vede ca te iubeste dar e mai retinuta in gesturi de afectiune.
  Oricum, esti un model de barbat, felicitari inca o data!

 8. brancule cum aias a fie ora cande ea a ajuns la dani la ora 12 noapte ora lacare ayan dormea de mult.nu credcaaia era ora deoarece nu duci un copil cu avionul la ora 12 noapte nici daca ajungeau atunci.clar nu purta copilul la ore asa tarzii.deci cred ca nu e real ce spui tu.

 9. ai ramas in urma brancule.asa era stabilit initial ca mihaela si ayan sa vina duminica 25 octombrie asa a spus initial si mihaela .insa se pare au venit mai repede vineri pe aeroportul baneasa la terminalul tiriac de unde au plecat spre izvorani unde au stat panaduminica .e foarte posibil sa fi fost si elan la monaco si sa fi venit toti trei iar apoi au plecat spre izvorani.ca nu sta mult e evident a venit la lansareamagazinului din suceava pe 29 .ayan are vacanta o saptamana insa revine in noiembrie cand isi va lansa cartea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *