Profesorul Moraru a speriat-o pe Oana Zavoranu

Aseara, la emisiunea domnului Capatos, l-am cunoscut pe profesorul Ioan Moraru, cel care da diagnostice cu ajutorul unui program pe calculator. Omul m-a uimit, sincer, prin faptul ca, fara a ma cunoaste, a spus exact ce ma doare. Unele lucruri chiar nu avea de unde sa le stie, apropo de sanatatea mea.

Echipa mi-a spus ca profesorul Moraru a mai fost intr-o emisiune cu Oana Zavoranu si, in acelasi stil, i-a dat cateva sfaturi, apropo de organe interne cu care are probleme si ar fi bine sa se trateze. Mai multe surse mi-au zis ca Oana a plecat de la emisiune destul de terifiata de diagnostice.

Un comentariu la „Profesorul Moraru a speriat-o pe Oana Zavoranu

  1. sal cristi, imi place enorm de mult de tn si de oana, sunteti un cuplu exemplu pt mine,; de la un timp am inceput sa urmaresc toate emisiunile voastre, am inceput sa ma uit si in arhiva pe net la antena 2 la confidential si agentul vip. sunteti superbi, nush ce mi-ati facut de va apreciez atat de mult, aproape in fiecare zi caut informatii si poze cu voi pe internet; imi place k va iubiti mult si va respectati. sa va iubiti mult si sa aveti grija de casnicia voastra k sunt multi kre va vor raul; transmite-i si oanei k mai sunt si oameni care va iubesc si va apreciaza mult, eu sunt o fana a cuplului vostru, nu pot sa dorm seara daca nu vad makr o poza cu voi doi. imi place emisiunea confidential , imi place cum va priviti si dansati, sunteti tari. nu-i mai baga in seama pe cei care zic k vb prea mult de oana si k stati mai mereu bot in bot, nu este adevarat, si in primul rand sunteti casatoriti si e normal sa vaiubiti. cei care vb urat despre voi sunt invidiosi pe relatia voastra. va pup si aveti grija de voi. p.s. mai pune niste poze cu tn si oana sau trimite-mi mie pe mail

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *