Reserve, episodul 2 la Brasov: Huzur, pe timp de criza

Lucruriule bune merita sa fie urmate. Mi s-a parut extrem de ambitios sa poti face „episodul 2” pentru o idee atat de indrazneata precum Reserve. Va amintiti, am scris aici pe blog, brandul Reserve de la Philip Morris a fost lansat intr-un eveniment unic de agentia Wunderman: 24 de ore, 300 de vedete din Romania s-au cazat la Radisson si au trait in huzur, pentru a primi mesajul Reserve relaxati si destinsi.

Da, am trait in week-end si episodul 2. A fost la Brasov. Mai bine zis, a fost mai intai in fata casei noastre, cand Oana si cu mine am fost luati la ora 12 de un BMW X5 care ne-a fost la dispozitie in aceste 2 zile. Am ajuns in pas relaxat la Ramada, un hotel nou (adica de un an) de la marginea Brasovului, unde ne-am rasfatat ca la Bucuresti, pe cheltuiala organizatorului, dupa cum urmeaza, conform listei de vedete: Monica Columbeanu s-a dus la Bran si a filmat la targul de branza si pastrama, Malvina si Bogdan Cservenschi s-au plimbat cat au avut chef prin Piata Sfatului, Dana Savuica si Razvan sotul ei au stat la restaurant si apoi, ceva masaj, iar Oana si cu mine, ceva masaj, sauna si fitness.

Spre seara, am luat o cina absolut adorabila, fiind oaspetii lui Joaquin Bonilla de la Wunderman si a colegilor lui, ocazie cu care am stat ca intr-o sueta prieteneasca, toti, desi altfel nu avem acelasi cerc de cunostinte.

La miezul noptii, limuzinele ne-au dus la clubul Mousse (zice Razvan ca aici a fost Theater, un club misto si pe vremuri), unde a fost, practic, lansarea tigarilor catre un club ticsit de cetateni si un concert Smiley foarte cool (Smiley singurel, caci Laura era la ziua Danei Rogoz). Iar ne-au prins ore grele prin zona. Monica Columbeanu a atras atentia cu suedezul din dotare, pe care-l veti vedea in seara asta la emisiune.

Duminica, am huzurit la hotel (ma rog, Oana a huzurit, ca eu am dat BT-ul pe print pentru Confidential), apoi am plecat. Ce-i drept, nimeni nu putea banui ca blocarea orasului Sinaia pe motiv de sarbatoare locala va fi un gest atat de iresponsabil, incat sa se faca o coada de masini care ne-a adus la Bucuresti dupa 6 ore de drum…

In fine… Ce vina au oamenii de la Wunderman si Philip Morris de chestia asta… Important e ca au curajul sa faca acelasi concept (si gasesc cu cine) si in afara Bucurestiului. O idee poate sa faca uneori cat o mie de bugete.

6 comentarii la „Reserve, episodul 2 la Brasov: Huzur, pe timp de criza

  1. nu vreau sa fiu rea dar organizatorii au nota doi din partea mea avand in vedere ca au cheltuit bani pe fundul unor vedete nefumatoare. hello!!! PM doarme in papuci sau isi bate joc de toata treaba asta cu lansarea…

  2. Fereasca Sfantul, mai baiete, parca nu ai mai vazut sau trait asa ceva! Si la episodul 1 te-ai bucurat ca un copil de „norocul” pe care ti l-a dat Dumnezeu! Ori asa esti tu si nu ne dam noi seama, sau nu ne vine a crede, ori te-au invitat aceea sa le faci apoi reclama in emisiune si revista ta! Vai ce chef, ca au platit organizatorii! Iti dai seama!!! Pai …asta era toata distractia…

  3. E penibila Monica asta ..nu mai stie cu ce sa apara … este in cadere libera,evident, cel mai bine ar fi sa stea un pic deoparte pt ca altfel isi face rau cu mana ei.Mie imi convine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *