Bote & Bianca: de ce a plecat Bote de la Capatos? Nunta care nu va fi…

Si de ce a stat la Agentul VIP?

Pentru ca, la Agentul VIP, Bianca a venit in studio fara sa fie rugata si a cerut chiar ea sa vina langa el in lumina reflectoarelor.

Pentru ca, atunci cand i-am cerut sa o pupe, Bote s-a enervat si a trecut cu buzele pe obrazul ei. Adevarul e ca omul vinde stiri in care el se raporteaza intotdeauna la cineva din afara vietii lui intime si reactioneaza ca un arici cand se trece granita.

Pentru ca omul efectiv uraste ideea de casatorie. Cand am pledat pentru mariaj, s-a uitat piezis si mi-a zis: Las’ ca vezi tu peste cativa ani!”

Pentru ca (acum va spun ceva din casa…) Bote este perfect in scenariile pe care le stie, si le asuma si le joaca perfect. Pe asta, de la Dan Capatos, probabil ca nu-l stia. Si a reactionat dur. Maestrul jocurilor mondene e supus si dispus doar cand are el controlul.

Pentru ca, pana la urma, toata lumea a obtinut ce a vrut. Capatos a avut o audienta fara precedent in septembrie, Bote a iesit din joc tot independent, cum ii place sa fie, iar lumea a avut spectacol. Eu, in locul lui Capatos, i-as da lui Bote o bere.

Sau poate chiar stiau dinainte ca o sa o bea?!

7 comentarii la „Bote & Bianca: de ce a plecat Bote de la Capatos? Nunta care nu va fi…

 1. Brancu, ai uitat sa o iei in calcul pe Bianca! Saraca,cum s-o fi simtit de umilita si/sau folosita.. Capatos s-a ales cu audienta,Bote cu si mai multa publicitate,iar ea cu situatia jenanta in care s-a gasit. Dar stii tu orice sut in…e un pas inainte1 sau ,cum zici tu,important e sa te ridici frumos. :))

 2. gandeste-te ambii sunt dinamovisti si stiu ce e un blat iar traba aia cu raduleasca ca a plecat sa aibe de unde sa vina e adevarat si botr si raduleasca s-au cam uzat

 3. D-L BOTEZATU A AVUT DREPTATE,CAPATOS A FACUT UN ADEVARAT CIRC.
  D-L CATALIN BOTEZATU A DAT DAT DOVADA CA ESTE O PERSOANA CU CARACTER,ELEGANT A IESIT DIN ACEASTA EMISIUNE, CU DEMNITATE.CAPATOS LA TOATE EMISIUNILE LUI FACE CIRC SI DESENE ANIMATE.D-LE BRANCU LASATI-L IN PACE PE D-L CATALIN BOTEZATU ESTE VIATA LUI,ADICA CE MA INTERESEAZA PE MINE DACA EL SE INSOARA SAU NU,SAU CU CINE VORBESTE,SAU PE CINE IUBESTE…

 4. „Sau poate chiar stiau dinainte ca o sa o bea?!” Cristi, vrei sa insinuezi ca ceea ce am vazut aseara a fost o regie pusa in practica de cei doi? daca e asa, jos palaria pt. catalin; inseamna ca e un actor desavarsit…

 5. brancule, capatos cand avea audienta mare scotea unul ala de la sigla voastra si se lauda ca e cel mai tare din parcare afla de la mine ca de cand a inceput emisiunea unul ala a fost scos o singura data si pana acum are cam 3 saptamani de cand a incepu ..dar esti colegul lui de trust si trebuie sa spui ca o are mare..audienta :)

 6. Ce l-a apucat pe Botezatu ?? Are chef de cearta ca sa fie bagat in seama de presa ??
  E lovit in cap ??
  Nu mai stie de gluma..se crede buricul pamantului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *