Cristi Minculescu a cantat cu Felicia Filip Ultima toamna, la Confidential

O sa vedeti secvente de pus la rana, exact in finalul premiilor Confidential. Am oferit o diploma pentru Iris, cu ocazia minunatei reveniri, iar Cristi a fost, ca intotdeauna, in fruntea grupului. Acum, ca l-am revazut dupa multa vreme – si e logic sa fie asa, pentru ca el si Rodica stau numai in casa, intrucat pana la Pastele viitor nu au voie de la medic sa aiba viata sociala -, va spun ca prietenul meu arata foarte bine. Nu e mai slab decat il stiam, ii lipseste doar, slava Domnului, partea care era bolnava din trupul sau. In rest, e acelasi Cristi pe care-l stiu, in culise. Mereu pus pe poante, timid cand e laudat, bucuros ca e iubit.

Retineti, la finalul intalnirii filmate, un „Te iubesc, Rodi” – dedicat jumatatatii care i-a salvat viata – si faptul ca Felicia Filip l-a provocat in direct sa cante impreuna o Ultima toamna. Magia era iarasi acolo…

Pentru toti cei care tin la Cristi, un singur mesaj: el e din nou, cum il stim, in plenitutdinea spiritului lui de luptator. Si va reveni intre noi, atunci cand totul ii va permite.

Un comentariu la „Cristi Minculescu a cantat cu Felicia Filip Ultima toamna, la Confidential

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *