Maria Dinulescu o face praf pe Loredana la Agent

La ce bun sa mai comentez? Las declaratiile sa spuna tot. Cadru: emisiunea Agentul VIP, 7 septembrie, ora 23.10. Invitat: Maria Dinulescu. A fost intrebata, intr-un top, daca ar face o secventa de dragoste cu Loredana Groza intr-un film. Maria se schimba la fata. Devine pamantie.

„Nu. Eu nu am niciun pic de respect pentru Loredana. Va aduceti aminte ca, acum doi ani, am fost la Cannes cu filmul lui Cristi Nemescu, pe care cu totii l-am iubit mult. Am plans deseori pentru el, chiar si acolo. Am pasit pe covorul rosu, si ea, si eu. Eu, in calitate de actrita in film, ea in calitate de sotie a producatorului filmului, Andrei Boncea. Si, in clipa in care s-a anuntat premiul pentru California Dreamin’, am auzit-o pe Loredana, zicand in fata mea: „Dar ce vreti, draga, sa plang acum?”. Mi s-a parut atat de urat fata de un om precum Cristi Nemescu, care a fost atat de bun cu toata lumea. Daca aceasta este Loredana, eu nu vreau sa am de-a face cu ea, sub nicio forma. E un om urat.”

De aici, comentati voi.

4 comentarii la „Maria Dinulescu o face praf pe Loredana la Agent

  1. si eu cred ca a spus adevarul. cune are cat de cat putzin intuitzie isi poate da usor seama de asta. in fond nu conteaza prea mult ca un bogatas a curtato cat conteaza ca o mare vedeta din romania (caci pe loredana chiar cred ca o putem numi asa ) are inima de piatra si nu vede dincolo de interes si dobandirea faimei .totusi chiar daca nu as putea scuza pt ce a facut pot sa precizez ca pot paria ca sunt zeci de fete ca si ea pt care e mai putzin importana o pierdere umana decat faima. pacat ca si ea se incadreaza in acest gen de „vedete”.

  2. @DAN: Maria stia exact ce urma sa zic, era constienta ca nu voi exagera deloc si aflase cu precizie ca nu voi intreba decat atat cat isi doreste despre Elan. Nu a fost deranjata nici macar o secunda de s-a petrecut. Deci, pentru ea a fost OK. Nu a fost din tantar armasar, ci ceea ce s-a intamplat de fapt.

  3. chiar daca ar fi spus Loredana sau oricine altcineva asa ceva cred ca toti avem dreptul la o opinie, chiar diferita de a mariei dinulescu.

    si oricum nu o cred.

    nu o stiu personal pe Loredana, si nu ma pot pronunta, dar pe maria dinulescu o cunosc prea bine si nu ma mir ca vine cu afirmatii de genul asta. este una din cele mai frustrate persoane pe care am cunoscut-o in ultimii ani

  4. sincer la fel ca si ceilalti vad ca ai tendinta dea face din tantar armasar.femeia si-a spus parerea ei nu vad cum a facut-o praf.insa in cautare de stire orice trebuie sa fie spec taculos.sincer mi s a parut oribil ieri cand am vazut ca ti cu dinadinsul sa iti spuna femeia lucruri care nu s-au intamplat doar doar o sa ai o exclusivitate .la un moment dat si ea sa simtit prost si ti-a cerut sa schimbi subiecul.femeia iti spunea ca are iubit iar tu o tineai inainte .nu mi-a placut deloc ceea ce am vazut .in ziua de astazi vad ca tot mai mult se alearga dupa un senzational care nu exista ,se exagereaza lucrurile orice numai tiraj si audienta sa aduca .intr-un cuvant bani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *