TVR isi demasca seful! Sassu, cu Adina Buzatu in brate, in direct la TVR!

Spuneti-mi ca v-ati uitat aseara, dupa miezul noptii, la TVR 1, cand concerta live Holograf la Cerbul de Aur! Sa-mi cada paharul de apa din mana, cand o camera de pe o macara a survolat elegant primul rand al pietii, unde sedea presedintele TVR, Alexandru Sassu, tinand-o dragastos de gat pe Adina Buzatu, al carei cap se odihnea pe umarul lui!!!

E, evident, o idila de care nimeni nu stia pana la demascarea realizata in direct, pe postul de televiziune condus chiar de domnul Sassu! Sa le fie de bine! In fine, vedem si noi un barbat langa Adina, iar despre dl Sassu, nu stim decat de doi copii si ca prima sotie e actuala sotie a lui Nicu Alifantis!

La a doua si a treia trecerea a macaralei prin fata acelorasi personaje, mana domnului Sassu nu mai era pe umarul femeii (ba chiar fuma la un anumit moment… un SMS l-o fi anuntat ca subalternii l-au dat in fapt!), dar capul dansei era aplecat in continuare catre el.

MI S-A PARUT FOARTE TARE! Angajatii TVR i-au facut un cadou spectaculos sefului. E ca si cum am vedea, la un concert MTV, pe Adrian Sarbu, filmat in prim-plan, de mana cu actuala… Mi-e greu sa ma gandesc ce s-ar intampla. Dar la TVR se poate!

Altfel, felicitari, dragi porumbei!

UPDATE: Multumesc celor care mi-au atras atentia pentru diverse greseli facute din graba.

3 comentarii la „TVR isi demasca seful! Sassu, cu Adina Buzatu in brate, in direct la TVR!

  1. Cristi: Pe iubita lui Sassu o cheama Madalina (lucreaza si ea la stat :) , dar nu la TVR). A fost o chestie amicala ceea ce a parut o idila. Poti verifica.

  2. pai adina nu se casatorisea parca anu trecut? sa intzeleg ca isi inseala deja barbatul? nu de alta dar pt cineva care nu stie cine e sassu sau nu stie cum cheama pe sotul ei sau macar daca ea a divortat , nu e foarte clar :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *