Mihai Albu vs. Laura Olteanu: cum se „vinde” un scandal

Treaba e asa: Laura Olteanu facea rochiie, intotdeauna de seara, iar Mihai Albu facea pantofii. El nu avea propria prezentare, dar isi dorea. Anii au trecut, iar omul dorea sa-si promoveze la festivaluri si altceva decat pantofi de gala. Asa ca si-a facut propria colectie. De succes. Asta a enervat-o pe prietena Laura. Mihai nu dadea tot ce e mai bun pentru colaborarea lor. S-a mai bagat si nevasta lui, Iulia, cea pe care lumea n-o ia in serios, pentru ca pare a fi doar „sotia lui Mihai”, desi ea e tot mai vocala, o data cu trecerea timpului. Si, atunci, in loc ca Laura sa-i zica bunului prieten: „prietene, nevasta ta uita ca nu trebuie sa se bage intre noi”, a sarit in presa cu acuzele. A rezultat un scandal. Cine are de pierdut, cine de castigat?

Aici e chestia pe care dorea sa v-o subliniez: nimeni nu are nimic de pierdut. Toti apar intr-un scandal, numele lor se aude mai des, oamenii se uita mai atenti la produse, poate se vinde ceva mai mult. Toata lumea se promoveaza. E criza, nu mai poti sa sta cu nasul doar in discursuri curate. Promovare, neica, nimic altceva!

Laqura va continua sa lucreze cu Mihai, dar lumea ii va privi nitel mai atent.

E bun si orgoliul la ceva…

5 comentarii la „Mihai Albu vs. Laura Olteanu: cum se „vinde” un scandal

  1. domnule,cum spune un post tv:”jos palaria”. exact astia mai lipseau sa se balacareasca!au invatat cate ceva de la alte vedete de”gen”(scandaluri):nikita,tarchi,ciumaca, braileanca etc!TARA DE SCANDALAGII!!!

  2. Cand a fost ca sa nu fie iar ? Ma refer desigur la SkandaL ! Daca nu ne certam, nu suntem vizibili pe stikla , si daca nu apari la TV-eu , ma intreb Eu, cum sa vinzi? Am vazut emisiunea, am cazut pe jos de ras! Fain nea Branku-le! Da-i inainte, ca si asa nu avem ce vedea la micul EkraN! :)

  3. Ai fost prost informat in legatura cu tot ce misca in sistemul corupt din romania, vrei sa te informezi si nu stii unde, http://www.exploziv-news.ro ziarul care spune totul pe bune, vino si discuta cu restul utilizatorilo pe forum
    exploziv-news.ro – Citeste stirile care explodeaza in fiecare secunda,stiri,comentarii,difuzate non-stop,reportaje necenzurate,adevaruri ce nu au fost spuse, audio,video,foto,senzational

  4. Cristi draga, „o data” se scrie, in textul tau, legat! Sa faci tu astfel de greseli!!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *