Despartire dureroasa de profesorul Dumitrescu. Mama Zina nu a vrut sa se sinucida!

Cea mai teribila stire a acestor zile, pentru mine, este moartea incredibila si prematura a profesorului Costin Dumitrescu, sotul Zinei Dumitrescu. Am stat cu el ore intregi, la ziua lui Iurie Darie, si am descoperit astfel  ce om minunat a avut langa ea mama Zina si, mai ales, de unde a avut energia de a merge mereu mai departe. Regret imens ca un om cu forta si valoarea sa trebuie sa plece dintre noi. Indiferent cat de cliseistic ar suna: lumea e mai saraca spiritual fara profesorul Dumitrescu!

Acum, simt nevoia sa contrazic o informatie publicata de tabloide. Nu, mama Zina nu a vrut sa se sinucida ieri. E adevarat, a luat mai multe somnifere decat era necesar, dar asta s-a petrecut pentru ca, efectiv, de durere, a uitat ca luase deja doua pilule si a mai inghitit doua! Un om nu vrea sa se sinucida cu 4 somnifere!

In fine: ii doresc mamei Zina multa putere, iar domnului profesor ii voi purta o pretioasa si minunata amintire!

3 comentarii la „Despartire dureroasa de profesorul Dumitrescu. Mama Zina nu a vrut sa se sinucida!

 1. Cristi esti unul din putinii realizatori pe care ii admir.

  Vreau doar sa-ti semnalez un atac scabros din partea mascariciului de Mircea Badea la adresa ta…

  un coment de pe blogul lui….cu negru bolduit ai raspunsul lui mircica…basca ca s a mai luat de cateva ori de rtine in cel mai abject mod cu putinta…

  Te as sfatui sa rezoplvi barbateste lucrurile…nu mi aduc aminte sa fi zis tu ceva vreodata de mircea….cum isi permite sa te umileasca in haluyl asta…eu cred ca esti barbat si te vei purta ca atare….doar un barbat afdevarat poate avea o sotie superba ca a ta..respect cristri si astept replica ta pentru mascariciul ala abject de mircea.

  iata(gasesti si pe blogul lui)

  23
  oana Says:
  July 24th, 2009 at 2:16 pm
  habar n-aveam de posibilitatea venirii lui lazarus la antena 2… insa nu stiu dc e cu mult mai jalnic decat brancu de exemplu… (cu sinonima lui cu fuste, tot la antena 2, ilinca vandici)… moderatori mai penibili ca astia, mai rar… ma uit la brancu 5 minute seara, cred ca din sado-masochism – la “consideratiile” pe care le emite el in deschiderea emisiunii… Doamne, ceva mai penibil, mai idiot, mai horror, greu de gasit… iar de confidentialul ala facut cu penibila aia de nevasta-sa… ce sa mai zic…

  TE INTELEG SI REZONEZ CU CEEA CE SPUI, DAR AIA CU LAZARUS ESTE O INVENTIE.

 2. Este minunat cand exista persoane care pot lua pozitie si o fac atunci cand presa ,”acea presa”care ,daca maine nu ar mai fi ,nu am avea nimic de pierdut, terfeleste numele sau renumele unor persoane care merita tot respectul nostru. Il merita pentru ce au fost, pentru ce sunt si pentru ca vor fi chiar si atunci cand… nu vor mai fi.Asa este in perceptia mea doamna Zina Dumitrescu.
  Si daca stau sa ma mai gandesc putin ,chiar daca ar fi fost tentata sa se sinucida (cam greu de crezut cu 4 pastile), era omenesc, a suferit poate cea mai grea pierdere a vieii ei,ce este de neinteles?!
  Te rog domnule Cristi Brancu sa-i transmiti daca este posibil ca o anonima din Braila ii transmite condoleante si continua sa o admire si sa o respecte ,pentru femeia extraordinara care va fi mereu.
  Cu mult drag si pentru emisiunile tale pe care le urmaresc cat pot de des, numai bine ,Ina Primero

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *