Lesko & Elan, la Mamaia

Frumos week-end la mare, nu-i asa?

Si cine mi se plimba prin centrul statiunii, impreuna, duminica?

Anna Lesko si Elan Schwartzenberg. Caci, evident, idila lor continua. Cu un Elan mai linistit, caci copilul e sub ochii lui, fosta nevasta poarta din nou numele lui. Toate bune si frumoase…

6 comentarii la „Lesko & Elan, la Mamaia

  1. Eu o vad ca pe o plimbare triumfala. Dar insistenta lui, in aceasta relatie care a afectat-o pe Mihaela candva, denota altceva. Nu ca Raduleasca nu si-a fluturat relatia cu Dani, ostnentativ si agasant,dar la parteneri ea e castigat! Daca d-l Elan crede ca e tare, s-a inselat! Macar Dani are ceva in cap, comparativ cu Lesko.Sau omul s-a saturat de femeia puternica si vrea una de decor…M-a obosit rau drama asta prelungita a lor. Au facut-o lata!Insa in esenta,el a castigat! N-am crezut in veci s-o vad invinsa pe Raduleasca! Dar a gresit enorm in „strategia” abordata si greseste in continuare. Viata nu sta in loc la suferinta nimanui!Cu mare durere constat ca lumea e aceeasi, iar banii inving intotdeauna!

  2. adica cum ca nu am inteles mihaela trebuie sa fie la dispozitia lui elan ,la fel si copilul. mihaela nu poate avea si ea o viata insa domnul se poate afisa cu toate pipitele de proasta factura .adica cum e mai linistit ca mihaela si ayan sunt sub controlul lui ca ei vor fi la monaco iar el aici liber ca pasarea cerului in timp ce mihaela va avea grija de copilul sau. observ ca mihaela a fost facuta mama denaturata de elan pt. otil insa el nu e tata denaturat acum?
    copilul sau nu are nevoie de el cand acesta se plimba si plimba prin week-end-uri poate panaramele astea

  3. sincer elan mi se pare penibil. daca a ajuns la lesko atunci vai si amar. mai are tupeul sa se lege de mihaela. elan face ceea ce face si cand era insurat doar ca atunci nu se stia . astazi cu una maine cu alta. sa nu uitam ca pe langa lesko a mai aparut cu aceea elena ,cu una minola si cu altele .se pare ca mai nou la elan e week-end-ul si femeia .toate de calitate trecute prin n paturi.faptul ca era in mamaia si se plimba nu spune nimic . la fel se plimba si cu hueanu . el niciodata nu a spus ca are o relatie cu lesko.ci ea saraca sa tot laudat.in lipsa de altele e buna si ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *