Despre Zavoranu & Columbeanu, la cererea publicului

N-am vrut sa dau curs acestui scandal, pentru ca am simtit efectul publicitar din acest scandal. A fost Columbeanca la Agentul VIP, am auzit ambele parti si zic asa, daca tot mi s-a cerut o parere:

1. Ambele doamne si-au dorit enorm publicitate pentru aparitia lor si iata, au obtinut-o. Cred ca a fost o „regie” scapata sub control. Monica s-a prins tarziu ca nu-i place sa apara in bratele manechinului. De aici, protestele firave. La Agentul VIP, a spus ca a semnat un contract pe bani la emisiune, desi nu-i placea show-ul. Nu sunt de acord cu dna Columbeanu aici. Nu-ti place, atunci nu mananci!

2. Monica a invatat ceva tertipuri de comunicare. Crede ca cine n-o ataca pe Zavoranu ii e frica de gura ei. Pentru unii, asa o fi. Important insa e sa mai fie si corect ce spune ea. Nu ma prinde stilul megafrivol al emisiunii de la Kanal D, dar Monica a stiut clar la ce se duce! Acum, degeaba se scuza!

3. Cred ca Oana Zavoranu greseste ca se cearta cu prea multa lume. Nu e normal sa se certe intr-o saptamana cu Columbeanca, Hi-Q, Lazarus si Monica Tatoiu! Prea mult! Are un punct slab: cand cineva o contrazice, se face valvataie! La un moment dat, va parea insuportabila pentru prea multa lume!

4. Pana una alta, Zavoranca & Columbeanca si-au indeplinit telul! Au reusit sa bata meciul Lituania – Romania cearta lor, ca audienta? Da. Asta spune tot!

11 comentarii la „Despre Zavoranu & Columbeanu, la cererea publicului

  1. Ar fi bine sa nu mai comentezi scandalurile Zavorancei,esti subiectiv.Te-am vazut cum ai „rasarit” la emisiunea „Acces direct” taman cand era mama Oanei acolo cu intentia vadita sa o „desfintezi”.Toata lumea stie ca esti prieten bun cu Pepe…rusinica ! De altfel sunt sigur ca nu o sa postezi comentariul meu din acelas motiv dar ma bucur ca-l citesti,sa nu ai impresia ca toti cei care urmaresc emisiunile astea sunt handicapati intelectual!

  2. Ma bucur ca in sfarsit s-a gasit cineva s-o puna la punct pe moni(cu litera mica-ca asa merita+cacofonia!).E incredibila fatuca asta cat de increzuta e!ea nici acum nu realizeaza ca e bagata in seama doar datorita lui iri(nici dumnealui nu merita litera mare).Daca n-ar fi scos-o iri in lume luand-o de sotie,n-ar fi auzit nimeni de ea si ar fost si acu’ pi la bacau pe trotoar facand „modeling”.Ma leshi?:)))))))))))

  3. Nu sunt o fana a Zavorancei, imi place dintr-un anumit punct de vedere da recunosc are ceva al ei, are si tupeu dar… sa fim seriosi Columbeanca este de o impertinenta si de un tupeu nesimtit, iesit din comun, „o pitzipoanca” care s-a ajuns peste noapte si care se crede buricul pamantului, bine ca macar a recunoscut ca sora sa Ramona nu se ridica la nasul ei, doarece nu frecventeaza cercurile inalte din care face ea parte de oameni cultzi ( cu care se saruta lasciv prin cluburi), ci se limiteaza sa cunoasca oameni simpli. Moldoveanca a uitat cate persoane culte cunostea ea la Bacau si in ce anturaje isi facea veacul… pana a dat de Iri carui se pare ca i-a mai vvenit din minte la cap…. sa vedem ca vea urma mai Moni ca eu nu te vad prea bine.

  4. Eu ma mir cum de n-a batut-o Oana, dupa cat de impertinenta si zeflemista a fost Monica cu ea.

  5. Ei da ce sa-ti spun…???Nu m.putem respira fara „DOAMNELE”astea..ne-am plictisit de Columbeanca care face pe elevata si’si uita ORIGINEA…iar vis-a-vis de Oana ..hmm..este intereresanta pan’la un moment dat..dupa care „PICA”-n RIDICOL..De ce OANA?De ce te CERTI cu toata LUME?Pacat ..esti o fata frumoasa si inteligenta!Sa te gandesti…MERiTA?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *