O data cu Mihaela, Duminica in familie dispare…

Pana la aceasta ora, e clar ca declaratie Mihaelei – „ma voi implica sa gasesc o noua Mihaela” – nu au fost decat un gest diplomatic fata de echipa emisiunii alaturi de care a cunoscut gloria. Duminica in familie paraseste grila de pe inaltele culmi ale succesului. Din informatiile de pana acum, Duminica in familie fara Mihaela nu va mai fi.

3 comentarii la „O data cu Mihaela, Duminica in familie dispare…

  1. mai,domnule cristi brancu,credeam ca esti de partea mihaelei si nu impotriva lor???de cand si-a anuntat retragerea nu scapi nici un invitat pe care sa nu il intrebi de plecarea ei!cine sunt ei ca sa isi dea cu parerea despre mihaela???
    om de televiziune ca mihaela nu va mai fii !!!
    eu tot mai sper sa se rasgandeasca si sa se reinventeze !!!!

  2. Nici nu se poate sa mai fie Duminica in familie fara Mihaela. Sunt doua lucruri perfect legate. Una fara cealalta nu se poate. Si cred ca era previzibil. Nu cred ca cineva poate sa o inlocuiasca pe Mihaela.

  3. Hello, Mr. Brancu, my name is David Letterman! I heard you have a blog, but aparently nobody is reding it.. I just wan to say this: Stop trying to be like me! Romanians aren”t stupid! They see you suck! And so do i! Have a nice day!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *