Adrian Sarbu – renta viagera pentru Dinica, Moraru & co.

Faptul ca Adrian Sarbu provine din zona cinematografiei ii da o sensibilitate anume fata de marii artisti. Indiferent daca a facut-o pentru a-i fideliza cate zile vor mai avea, gestul lui mi se pare minunat. Cu atat mai mult cu cat marii artisti nu au in Romania venitul pe care l-ar merita. Asadar, toti marii actori care au jucat in Inima de tigan si Regina primesc de la Media Pro o renta pe viata! Superb!

P. S.: Acum e de inteles si de ce alti colegi de breasla, „draguti” cum le sta in caracter multor actori, ii boscorodesc ca au jucat in telenovela. Fiecare ar fi vrut, de fapt, sa primeasca acest semn de respct.

8 comentarii la „Adrian Sarbu – renta viagera pentru Dinica, Moraru & co.

 1. Regret ca nu pot scrie mai des, dar credeti-ma, asa e viata mea. Trebuie sa fiu manager la Confidential, de doua ori realizator la Antena 2, de doua ori realizator la Europa FM, o singura data (SI CEL MAI BINE) sot. Nu prea apuc sa-mi trag respiratia.
  Nu uitati ca e criza si managerul care nu se ocupa de produsul lui, de fluxul financiar, de finantari, risca sa piarda tot. Daca nu as fi fost ocupat cu proiecte noi ale revistei si cu finantari, eram in criza!
  Au fost luni delicate, dar am scos-o la capat.
  Le cer scuze celor care se simt neglijati aici, sper sa vin mai des…

 2. Buna Cristi

  ma uit in fiecare seara la emisiunea ta, si zilnic intru pe blogul tau sa vad ce ne mai scrii. Iar de cateva zile constat ca nu ne-ai mai zis nik :( si imi pare tare rau ca nu mai aflam nimic de la tine.

 3. Prostii… M-am saturat de toti cei care apar la TV, fie ca sunt politicieni, “vedete”, Nikite, Magde, Bahmutene sau Prigoniti. Unde sunt modelele copiilor nostri? Unde sunt elitele/intelectualii acestei natii?

 4. buna Cristi!te apreciez foate mult pentru ceea ce faci.ma uit la agentul vip in fiecare seara.Tu cu Oana sunte-ti o pereche superba si dati un exemplu tineretului..eu una invat multe de la voi.Va doresc mult succes in continuare

 5. Minunat gestul! Mai rar pe la noi sa se recunoasca meritele cuiva si sa mai fie si rasplatite. De cele mai multe ori ii apreciem si elogiem atunci cand nu mai sunt! Jos palaria domnule Sarbu!

 6. Cristi si Oana,foarte draguti si fericiti,va doresc multa sanatate si macar un copilas.Urmaresc emisiunile voastre si citesc revista CONFIDENTIAL.Va salut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *