Madalin Voicu loveste, Ramona Gabor se hlizeste

Nu l-am vazut niciodata pe Madalin Voicu atat de furios, ca atunci cand l-a aparat pe „fratele” lui Serghei la Agentul VIP. Azi, Libertatea preia subiectul. Joia trecuta, nenea Madalin a explodat cand a auzit de Ramona, cea care facuse fitze la lansarea restaurantului La Cena 2. Patachina, frustrata, penibila, operata si… pardon, nu pot sa scriu…, si asa mai departe. A facut-o praf si pulbere.

Culmea, in fata usii studioului Antenei 2, privea emisiunea pe un monitor Ramona Gabor! Era invitata la Capatos, al carui studio e usa in usa cu cel al Antenei 2. I-am spus lui Madalin ca e fata afara, el a replicat „Ei, si?”. Si a iesit furtunos. Gabor junior a stat cumintica la masa – nu stia daca si-o ia mai rau decat ce se petrecuse in direct -, apoi a ras cu gura pana la urechi. La finalul emisiunii, am dat nas in nas cu ea. Fata zambea ironic: „Vai, ce mi-a facut…”.

Talcul e simplu. Poti sa spui si ca a incalecat 50 de tauri, cu conditia sa scrii corect: RA-MO-NA GA-BOR. Cica asa devine si ea vedeta…

2 comentarii la „Madalin Voicu loveste, Ramona Gabor se hlizeste

  1. Liliana,dar tu cine esti?De Madalin Voicu,batran,libidinos si cum il mai vezi tu am auzit multe lucruri,mai bune sau mai rele,nimeni nu e perfect.Dar tu cine esti? Poate una din surorile Gabor sub pseudomin?

  2. cine r****at e acest madaling voicu? un partzait care umbla dupa muieri si crede ca e mare macho la 60 de ani cati o avea.

    lasand la o parte pitzipoanca din discutie. macar aia are vreo 20 de ani. dar cine e acest libidinos, nu inteleg de ce isi da cu parerea in toate. e scarbos sa auzi un batran libidinos vorbid despre cat de mare cuceritur e si cum vor femeile sa-l tina facandu-i copii.
    ar trebui sa le pupe mainile si picioarele ptr ca ele reusesc sa nu vomite cand il vad, ii atarna pantalonii, are o moaca scabrosa…bleah….deci cine naiba e??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *