Conflictul Adina Buzatu – Mihaela Drafta se termina urat

S-ar putea sa fi aflat povestea. Mihaela Drafta, creator aparut de un an si ceva in prim plan, a gandit o colectie, la care a vrut un varf de lance. L-a gasit pe Radu Mazare, si-a gasit finantarea – de la Philip Morris – si a invitat-o pe Adina Buzatu sa dea costumul pentru Mazare, in stil Bond. Toate bune si frumoase, pana cand Adina ZICE (dar nu stiu cand si cum) ca Mihaela nu a chemat-o peste tot la TV impreuna cu ea, iar la eveniment, a inceput deranjul. Cata vreme nu aparea in contractul cu P.M., Adina nu si-a putut pune banner-ele in sala de la Radisson. Apoi, a urmat un conflict intre Mihaela Drafta si Adina Buzatu si, in plan secund, intre Evelin Badea, PR-ul Adinei, si Raluca Iliescu de la Philip Morris. Cand am ajuns in sala, ambele parti se plangeau de acelasi tratament: ca au fost nedreptatite si agresate.

Finalul: Mihaela a vrut sa taca pe acest subiect si numai insistenta mea a facut-o luni sa zica ceva, in compania lui Radu Mazare. Presa nu a preluat subiectul, oricat a tinut Adina care s-a dus la Un show pacatos si a facut-o praf pe Mihaela. A doua zi, inainte ca Mihaela sa dea replica, au aparut pretinse mesaje de amenintare ale Mihaelei pentru Evelin. Mihaela a intrat plangand in direct la Dan. Finalul finalului, apoteotic: luand informatii de la martorii la agresiunile de la eveniment – Sebastian Bodu, mama Andreei Raicu si alti oameni respectabili -, Evelin va plati scump in fata Philip Morris pentru comportament. Inclusiv in fata tribunalului.

4 comentarii la „Conflictul Adina Buzatu – Mihaela Drafta se termina urat

  1. They’re not going to operate ban ANYONE, since almost EVERYONE has tried this bug to finish Inferno. Also, the community is shrinking and also the game is dying, this bug has used since day1 and they never cared about it. They can’t ban or you won’t play the game nowadays.

  2. Este regretabil ca tarati oameni nevinovati in mizerie! Am fost la show-ul de la Fashion Week al Adinei Buzatu. Mi se face pielea de gaina cand imi amintesc fiorul de emotie care ne-a trecut pe toti cand l-am vazut pe Iurie Darie pe podium! Pana si Dragulescu,pe care nu il placeam inainte, pana si el m-a impresionat. Mare campion, un nume care ramane in istoria sportului romanesc!Totusi, toate aceste personalitati, Tavi Ursulescu, Victor Yla… Nu am inteles ce cauta Lazarus intre toti acestia, dar a ajuns si el cunoscut…
    In tot cazul, de Mihaela Drafta nu a auzit nimeni, ma mira ca si-a gasit pasiunea pt moda acum, la batranete… Si ma scuzati, dar am vazut rochiile facute de ea pt Bambi… Oribile si de o calitate mizerabila. Ma mir cum de Alin Galatescu nu a spus, ca doar plasticele acelea cu croiala care nu se mai poarta de 30 de ani se mai fac doar la tara sau ca rochii pentru hostese, pentru ca trebuie sa iasa foarte ieftine.
    Si sa va mai spun ceva : nu exista in toata lumea un design-er care dupa ce ca nu are calitati estetice este si lipsit de karisma si schlipire! E rusinos sa apara toate toapele cu nume de creator de moda!!

  3. isterica de raluca iliescu de la philip morris este bine cunoscuta pentru SPAGILE pe care si le ia de la toate evenimentele pe care le organizeaza.mihaela drafta este prietena ei cea mai buna cu care isi desfasoara concediile si betiile la sfarsitul petrecerilor..ma intreb ce fel de relatie de afaceri profitabila pentru philip morris poate exista in asemenea conditii…voi reveni si cu alte informatii picante

  4. DOAMNEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!CINE ESTE MIHAELA DRAFTA???????DE ADINA BUZATU AM AUZIT SI MAI MULT DE ATAT O SA POVESTESC O INTAMPLARE ….SI CAND SPUN AM AUZIT O ASOCIEZ CU O FASTUOASA PREZENTARE DE MODA CARE A AVUT LOC ACUM CATIVA ANI LA CASA VERNESCU IN CARE AU PREZENTAT PENTRU DANSA ALBULESCU SI MULTI ALTI…SI IN PLUS CE M-A FACUT SA SCRIU E CA LA O PLIMBARE PRIN MALL BANEASA AM DAT PESTE UN MAGAZIN CARE MI-A ATRAS ATENTIA SI BOOM ERA CHIAR DOAMNA BUZATU IN MAGAZIN CARE MI-A PREZENTAT ATAT DE FRMOS SI RELAXAT MAGAZINUL INCAT AM RAMAS PROFUND IMPRESIONATA…TOT CE POT SA SPUN ESTE CA ACOLO AM DAT NU PESTE DOAMNA BUZATU IN CALITATE DE DISIGNER SAU DE STILIST SAU CUM O NUMESC UNUL SAU ALTUL CI DE OMUL CARE IUBESTE CE FACE ….ZILELE ASTEA AM TOT VAZUT SCANDALUL SI E URAT OAMENI BUNI CA OMUL DE CALITATE SI BUN SIMT SA FIE FOLOSIT SI TERFELIT ASA CA DESPRE CE DISCUTAM????ASTIA SUNTEM NOI ROMANIISI SI AICI O PUTEM INCADRA PE DOAMNA DRAFTA …NU SPUN CA DOAMNA NU ARE PARTI BUNE SAU NU ESTE UN OM DE CALITATE DAR PRIN SITUATIA DATA NU PUTEM VORBI DE ASA CEVA …ASA CA FELICITARI DIN SUFLET DOAMNEI BUZATU…OMUL CU BUN SIMT SI OMUL EDUCAT LUCRURI PE CARE EU LE-AM VAZUT SI LE-A DEMONSTRAT SI LA TV BAFTA SI TOATE CELE BUNE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *