Zavoranu i-a pus sechestru pe avere mamei sale

Un prieten avocat zicea ca Oana Zavoranu nu are sanse in procesul cu mama ei, pentru partea de avere pe care chiar ea a cedat-o. Aseara am inteles stratagema Oanei. Tocmai pentru ca a schimbat mai multi avocati, unii dintre ei cam nepriceputi, ea a ales ca o dea in judecata in „penal” pe mama, pentru inselaciune, astfel ca procesul va continua. In paralele, pentru ca Mariana Zavoranu a amenintat-o ca o dezmosteneste, a cerut sechestru pe avere, ca sa nu o lase vreunui nepot. Oana era perfect constienta, zicea ea, ca mama poate face chestia asta. Urata poveste…

P. S.: Aseara, Oana Zavoranu a venit o bluza atat de transparenta – ca sa se vada ca nu a facut nicio operatie noua la sani – incat pot sa spun asa, ca barbat, ca nu o inteleg de ce si-a pus atatea silicoane pana acum.

2 comentarii la „Zavoranu i-a pus sechestru pe avere mamei sale

  1. ma distreaza teribil „grija” asta de „mamica ingrijorata”… pana sa ajungi tu ca si cristi brancu mai trebuie sa treaca… 3 ere? mda, cam asa ceva… exista termenul „critica” daca stii ce inseamna:) hi ca-ti explic: crtitica poate fi folosita ca sa spun asa de cine are cat de cat cultura generala, nu cataloga articole scrise mai ales de un om de televiziune, si mai dragut :) de un jurnalist… si mai romantic de „unu`” care conduce o revista. na! sa va mai vad eu cu comentarii de refulati care vor sa corecteze oameni de succes. a! draga cristi: mentalitatea si totodata educatia pe care o ai, te face sa fii un om cu prestanta si de o finete rara. nu sunt fana „agentul vip” dar pot spune ca faci emisiuni reusite, sfatul meu: nu mai lasa din flash meniul reply, ca sa nu-ti amarasti zilele cu „insecticide” care te critica de ciuda ca nu sunt in locul tau. nota: voi astia care nu stiti ce inseamna meserie de televiziune, nu mai criticati ca nu va pica miliardul de euro in posta:) sunt doar vorbe in vant si nu va alegeti cu nimic.
    p.s: televiziunea inseamna imaginea transparenta a lumii desfasurate, si nicidecum imagine abstracta precum multi asa o pecepeti:)

  2. Cam mananci litere maestre! In loc sa indemni la cumparaturi Ardes mai bine ai verifica textele.
    ”ea a ales ca o dea in judecata..”;
    ”a venit o bluza atat de transparenta..”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *