Lazarus vs. Mircea N. Stoian – razboi in culise

Regret ca nu pot scrie mai mult aici, desi vad si aud tot soiul de lucruri… Recapituland…

A fost acum cateva zile la Agent VIP Luis Lazarus, care s-a enervat ca l-a comentat in emisiunea lui Dan Capatos, tocmai Mircea N. Stoian cu care a fost, la urma urmei, coleg de baricada la Dan Diaconescu Direct. Dupa ce l-a tavalit pe Mircea nitel, urmeaza secventa simpatica. Iese Luis din studio, la final, si da ochii cu… Stoian, care urma sa intre la Captos. Pentru cine nu stie, studiourile sunt invecinate. Stoian, verde la fata!

‘Ce faci, Titiriga?’, striga Stoian. E un nume despre care Stoian pretinde ca ar fi numele din buletin al lui Lazarus….

Luis se uita o secunda, apoi comenteaza… ‘Cum ai spus?’

‘Cum te cheama cu adevarat!’, continua Stoian.

‘Minti… Ba, da’ slab esti’, zice relaxat Lazarus. Conflictul ar fi continuat, daca nu ar fi  venit Monica Columbeanu sa-l pupe pe Luis, nu inainte ca ambii sa-si spuna printre dinti. ‘Esti de c…t’. ‘Ba tu esti de c…t.’

Lazarus a plecat apoi, dupa si-a luat pardesiul, intinzandu-se peste Stoian, iar Mircea a bombanit minute intregi: ‘ Lasa ca-i scot eu dosarul astuia…’.

Pariez ca meciul va continua.

6 comentarii la „Lazarus vs. Mircea N. Stoian – razboi in culise

 1. Lazarus e Lazarus dar Stoian …… un batran obsedat de femei tinere, foarte increzut crede ca e buricul pamantului si ca le stie pe toate , asta s-a nascut invatat ????
  imi este rusine ca sunt cand vad astfel de persoane , face Romania de ras

 2. Mircea N Stoian e tareeeeeeeeeeeeeee!Lazarus e de kkt!Da se intalneste el odata cu Ogika pe strada shi atunci s-au terminat toate arogantzele alea cretine ale cretinului de Lazarus.Ala vorbeste k un handicapat,shi se shi misca k un handicapat,da de jignit pe Ogika,pe Diaconescu sau pe Stoian stie sa faca.Mor de ras cand il vad pe Lazarus ce incantat e cand ii vede pe aia de la el din studio cum rad,da el nu isi da seama k aia rad de cat ii el de prost!CAPATOS,cel mai tare!

 3. Sunt o sotie disperata din Barlad, jud. Vaslui…. sotul meu , Elvis-Adrian are doar 30 de ani si sufera de un an de zile de o boala groaznica, Leucemie acuta limfoblastica….doctorii nu-l mai pot tine cu chimioterapie, organismul nu mai raspunde la tratament. Mi-au zis sa mergem in strainatate pt. transplant de maduva, insa costurile sunt 150-200 mii euro, suma imposibila pt. o familie modesta ca noi. Din suflet va rog, fac apel la intelegerea d-vs, incercati sa-l ajutati cu o suma cat de mica…. In speranta ca ne intelegeti disperarea, va multumim din suflet…. Imi puteti scrie daca v-ati gandit la o posibila varianta de ajutor…orice, sunt atat de disperata incat poate nu ma exprim destul de bine, stiu doar ca viata lui atarna de un fir de ata si trebuie urgent sa facem rost de acesti bani pt. a-i putea da o sansa la viata … Doamne ajuta! am deschis 2 conturi la BCR:

  cont lei: cod IBAN:RO 60 RNCB 0487087252820001

  cont euro: cod IBAN: RO 33 RNCB 0487087252820002

  Titular de cont : Camelia Leonte

  Pot atasa scrisoarea medicala a sotului si toata documentatia de care este nevoie…doar sa-mi spuneti ce sa trimit. Multumesc din suflet. Camelia Leonte

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *