Culmea coincidentei, cu Crina Abrudan si Margineanu

amenda 2
amenda 1

O secventa rupta din filmele de comedie, aseara. Asadar, pentru cine nu s-a uitat, va informez ca invitatii au fost, in ordine, Crina Abrudan si Mihai Margineanu. Cand Crina a plecat sa prezinte stirile, a ramas dl Margineanu, cu care am comentat inclusiv despre un politist pe care l-a injurat Delia, pe buna dreptate. Toate bune, numai ca, la miezul noptii, aflu stirea de rasu’-plansu’. Crina si Margineanu au fost opriti de acelasi politist pe aceeasi strada, pentru acelasi motiv – depasirea vitezei – si amandoi au luat cate-o amenda. S-au salutat, m-au barfit asa cum era si normal, si m-au iertat. Ca sa nu se inteleaga ca erau in aceeasi masina, Margineanu avea 77 km/h, iar Crina avea 88 km/h. Iar politistul care i-a luat e ruda cu comisarul Cattani.

7 comentarii la „Culmea coincidentei, cu Crina Abrudan si Margineanu

 1. am inteles! pacat, ca te admiram…imi dau seama ca te-au deranjat comentariile mele si ca esti diferit de cel pe care mi-l imaginam eu…nu voi mai scrie aici…

  p.s.: iti recomand insa spectacolul de la TN „7 dintr-o lovitura”…recomanda-l tuturor colegilor tai din televiziuni…sunteti toti o apa si-un pamant!

 2. Nu mi-a placut reactia ta de azi in emisiunea lui George Zafiu la Europa FM..esti maestru in gafe?
  Daca da,selecteaza-ti oamenii pentru replici de asa natura..
  Mai gandeste-te si cere-ti scuze!!
  E un domn,un om de o mare sensibilitate!

  Diana

 3. Vreun post nou? Ar fi mai interesant sa ne povestiti de ce Marijuana a fost invitata la Agentul Vip in conditiile comportamentului de la Maruta. Totusi, apreciez ca emisiunea a fost intrerupta mai repede, ar fi fost bine si mai repede, cand plangea sau macar sa fi fost in cadru larg, sa nu se vada.
  Fata asta, Crina, nu prea e interesanta pentru nimeni,decat pentru Gabi Popescu, nu inteleg de ce atata promovare, daca avea frumusetea Simonei Patruleasa poate era de inteles.

 4. Buna ziua!

  Un comentariu care nu are legatura cu articolul :)

  Am o rugaminte, domnule Brancu! L-ati avut recent invitat pe domnul Ioan Gyuri Pascu in emisiunea dumneavoastra. Din cate tin minte a facut un comentariu legat de Simona Sensual. Incerc sa dovedesc acest lucru unei prietene, dar nu am inregistrarea emisiunii. Multumesc anticipat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *