Anca Parghel: visul de dincolo de boala

minune

Vineri, alarmat de mai multe telefoane ale unor colegi de presa scrisa care doreau sa afle amanunte despre internarea in spital a Ancai Parghel – data de unii ca inceputul unei crize lungi -, am reusit sa dau de Tudor Parghel, fiul mai mic al celebrei artiste. Daca a avut puterea sa-mi spuna mai intai „Casa de piatra”, m-am gandit ca beleaua nu-i asa de mare… Tudor mi-a spus ca Anca nu s-a simtit si a cerut sa se internezem dand vina pe efectele tratamentului deja facut. Dupa cum stiti, probabil, a luat toate citostaticele posibile si, acum o luna, o stiam bine pe Anca. Tudor spune ca nu are rost sa intram in panica…

Eu ii doresc din toata inima mea Ancai toate sanatatea posibila. De ziua ei, cand i-am vazut casa, am inteles ca aceasta femeie s-a sacrificat pentru copiii ei. A sfidat boala, societatea, prejudecatile, doar pentru a le fi lor bine. Ne spunea, Oanei si mie, ca mai are de facut atelierul sotului intr-o parte a casei si ca, in lplus, vrea sa-i faca o casuta, in aceeasi curte, lui Tudor. Terminase studioul lui lucreaza fiii cu Fly Project… Cred ca, pana nu termina acest vis, boala nu o va invinge. Asa cred.

3 comentarii la „Anca Parghel: visul de dincolo de boala

 1. cristi,cu lacrimi in ochi te privesc acum,
  superba emis.
  SECRETUL UNUI INGER:ANCA PARGHEL!!!
  multumesc mult,am iubit-o si eu extraordinar d e tare,,am ramas socata de disparitia ei,cu toata dragostea i-am dedicat un post pe blogul meu..
  …IUBIREA NOASTRA NU ARE APUS…inspirata de una din piesele ei superbe!
  Un Om de exceptie,de neegalat!!!

  Intreaga ei fiinta,Va ramane in inima mea , pt totdeauna!

  Dumnezeu s-o ierte!!!!!

  multumim cristi,
  o seara frumoasa!

 2. nu pot s a cred inca vestea trista de azi,c a
  minunata ANCA PARGHEL A PLECAT DINTRE NOI!!!!!!

  DUMNEZEU S-O IERTE SI S-O ODIHNEASCA IN PACE!!!!!

 3. II DORESC MUULTA SANATATE !E O DOAMNA EXTRAORDINARA,SA-I AJUTE BUNUL DUMNEZEU SA-SI IMPLINEASCA TOATE VISELE ,FRUMOASE,MINUNATE,ALATURI DE FAMILIA EI!!

  DOAMNE AJUTA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *