Delia revine in lumea baietilor cu bani. Apoi iese.

Ei bine, cand am aflat cine este noul iubit al Deliei, am avut o mica revelatie…

Domnul avocat Silviu Stratulat consfinteste revenirea Deliei in lumea baietilor cu bani. Dupa Iordanescu junior si Florin Moldoveanu, simpatica blonda a avut o relatie adorabila cu Matteo, mai tanar, dar mai sufletist. Acum, il descoperim pe dl Stratulat, cel care are cateva caracteristici destul de interesante. Si anume: este un fan Louis Vuitton pana in maduva oaselor, e preparator la ASE, are bani de la parinti si se lauda acum un an ca a avut o idila cu o doamna candidata care a dat cu mopul recent…  Sigur, nu e primul baiat de bani gata care se lauda cu lucruri pe care doar le-a visat.

P. S.: Final asteptat. Fata noastra a vrut sa ramana la munca, iar Silviu in lumea lui de baieti rasfatati. Asadar, de Revelion 2008, Delia canta ca sa-si ia bani pentru zile calde, iar Silviu se duce direct unde e cald. Ca-si permite.

6 comentarii la „Delia revine in lumea baietilor cu bani. Apoi iese.

  1. Cristi si Oana,santeti un cuplu foarte frumos,va potriviti unul cu celalalt.Amandoi frumosi, inteligenti si de succes,va doresc din suflet viata lunga ,copii frumosi, sanatate si evident-muuulta FERICIRE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *