Cum se creste o „petarda”: Braileanca…

Niste ziare sunt efectiv inundate de prezenta unei furnici infometate. Nu stie nimeni cum o cheama si nici nu are rost, pentru ca presa i-a crescut pretul si i-a dat un supranume. I se zice Sexy Braileanca.

A fost Andrei Duban la inregistrarea emisiunii Confidential, care va fi difuzata duminica, ocazie cu care l-am intrebat daca a innebunit, de umbla cu panarama cu pricina. Nu zic ca Duban nu si-a facut si el de cap in viata… Totusi, mi se parea cam mult pentru el „petarda” in cauza. Andrei mi-a explicat ca „subiectul” s-a regizat simplu: fata stia ca urmeaza sa fie intampinata la usa blocului de Andrei Duban, caci venise in calitate de cadou pe baza de striptease pentru un prieten. Si, ce sa vezi, paparazzii erau de fata. E limpede: muierusca a chemat presa, ca s-o mai puna de un subiect. Daca Duban a „gustat” sau nu din cetateanca asta, chiar nu ma intereseaza in comentariul asta. Dar ca fata, in cardasie cu presa, a exploatat montarea repede pe prima pagina, arata exact cum au ajuns sa ne sufoce zeci de asemenea fiinte.

3 comentarii la „Cum se creste o „petarda”: Braileanca…

  1. Sunt o mare fana a fam.Brancu.Ma fascineaza emisiunea,naturaletea si stransa legatura dintre dumneavoastra!in legatura cu subiectul acesta,sunt total de acord cu ce ati afirmat mai sus..fata aceea e o panarama..:))..imi cer scuze pentru limbaj-eu avand numai 19 ani(pe care o sa ii implinesc anul acesta pe 25 decembrie)-insa eu ca fata…femeie..nu m-as afisa si nu as vorbi in halul in care face fatuca aceea..!

  2. Intr-adevar Cristi..ai dreptate fata asta e dusa rau.Ma uit la tine in fiecare seara…si aseara cand ai facut-o panarama..era sa mor de ras..dar ai dreptate..am vazut-o si la Morar..vai..cum vorbeste..pacat de ea, e proasta rau..panarama in adevaratul sens.
    Spor la emisiune

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *