Lider national de audienta, la Europa FM

Daca tot incepe lumea sa spuna si despre mine sa sunt laudaros, atunci sa mergem pana la capat…

Sondajul national de audienta pentru radio si-a anuntat rezultatele saptamana trecuta. Cu aceasta ocazie, s-a confirmat ca „oficial ne merge bine” la Europa FM. In toate clasamentele, la nivel national, pe sectorul urban sau la cel de cota de piata, suntem pe locul unu.

De luni pana vineri, la 12.15, cand se difuzeaza interventia mea, stirea mondena a zilei in cadrul emisiunii Europa Expres, avem in medie 329.000 de ascultatori, la nivel urban, urmat in clasament de Kiss FM, cu 239.000 de ascultatori. Deci, distanta mare.

In fiecare sambata, de la 12 la 13, Vedete fara secrete e lider pentru Europa FM. cu o medie de 330,9 ascultatori, urmat de Radio Romania Actualitati, cu cu media de 306,1 ascultatori.

Ma bucur ca, de sapte ani si jumatate, am reusit sa batem recorduri de audienta, alaturi de o statie atata de puternica, precum Europa FM.

5 comentarii la „Lider national de audienta, la Europa FM

 1. CASA DE PIATRA ,NUMAI BINE ,FERICIRE ,SANATATE ,MULTI COPII FRUMOSI CA SI VOI.O ZI BUNA .CU DRAG DE LA CLUJ
  MONA VADAN

 2. salutare.am fost o mare ascultatoare de a ta la radioinca de acu cel putin 6 ani,dar din pacate nu mai am timp si nici radio,insa sa nu crezi ca ai scapat de mine,te urmaresc aproape in fiecare seara cu mici excepti.ce sa iti mai zic FELICITARI,MULT SUCCES,VIATA LUNGA,si tine-o tot asa,ESTI SUUPPPEEEERRRRRRRRRRR,

 3. Cred ca ti-am mai spus ca nu ascult radio, insa intamplator fac ore de condus exact la ora la care intri tu pe Europa FM in direct cu Stirea mondena! :) Ce coincidenta! :))

  Felicitari si cat mai multe succese sa ai!

 4. chiar ma gandeam…..cum nu scrie cristi brancu nimic de succesul EUROPA FM?!!!!

  felicitari cristi ,ca faci parte dintr-o asa echipa minunata!
  EFM e cea mai mare pasiune a mea ,la ora actuala,pe 15 oct. implinesc un an de cand le sunt aproape chiar zi de zi,mi-au fost aproape,totdeauna,la bine,la greu,imi sunt cei mai dragi prieteni si le multumesc ca sunt extraordinari,cu fiecare program EFM si Cea mai buna muzica din 80 pana azi!
  succes EFM,succes cristi,va sustin cu toata dragostea in tot ce faceti!

 5. laudaros ca laudaros…dar ce nu inteleg eu sunt premiile confidential (sa-mi fie cu iertare maestre, dar chiar asa in fiecare luna!!!?)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *