Surprinzator: daca Medeea Marinescu se impaca cu sotul…

Tineti minte povestea de la inceputul anului? Doctorul Dan Acaru, cel care i-a fost iubit si sot (fara acte) actritei Medeea Marinescu, a dezvaluit ca fosta jumatate fusese parasita dupa ce se incurcase cu un coleg de platou de filmare, de la care luase, ma scuzati, o chestiune tare rusinoasa.

Ei bine, sase luni mai tarziu, doctorul nu mai este atat de suparat si, intrebat fiind daca s-ar putea impaca, a spus „Never say never”. Ce parere aveti?

5 comentarii la „Surprinzator: daca Medeea Marinescu se impaca cu sotul…

  1. Alo… treziti-va la realitate! Relicvele nu mai sunt de mult de actualitate :) Medeea e cu un super baiat si in cateva luni vor avea si un baietel.Sa le uram bafta multa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Medeea nu se va mai impaca niciodata cu Dan Acaru dupa ce a denigrat-o prin toate revistele de scandal.Subiectul este incheiat iar „domnul” doctor ar trebui sa se obisnuiasca cu ideea ca e un capitol inchis si sa-i multumeasca pentru cei sapte ani pierduti alaturi de el

  3. invatatura de aici este ca nu e bine niciodata sa arunci vorbe, chiar daca ele reflecta realitatea, despre fosta jumatate, si, mai ales, cand esti medic.
    dar cea mai tare invatatura este ca nu e indicat sa faci sex neprotejat, indiferent de flacara pasiunii sau timpul scurt pt a arde aceasta pasiune…

  4. Sincer nu stiu foarte bine intreaga poveste dar cine stie poate ca isi doreste o impacare..Ramane de vazut!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *