Problemele familiei Moculescu

maestrul

Aseara, Horia Moculescu a venit la emisiune cu o singura conditie: sa nu intram in detaliile scandalului cu Mariana Moculescu si sa nu-i dam niciun rapsuns. A fost adorabil sa  vorbim tot timpul despre scandal, dar fara sa facem referire la el. O informatii tare a reiesit, iar alta nu s-a spus pe post:

1. Trei saptamani dupa ce a decedat fiul sau, in conditii cumplite, Horia Moculescu a avut un soi de „pata alba”, ca sa nu-i zic amnezie.

2. Cea nespusa: tatal Marianei Moculescu a fugit din ingrijirea fiicei acum cateva luni si nici el nu mai vrea sa o vada. Desi Mariana incaseaza pensia lui, nu-i da niciun ban batranului, care traieste intr-un sat din Vrancea in conditii grele. Si nu vreti sa stiti ce gandeste despre ea…

3. Cum se va termina oare scandalul acesta?

6 comentarii la „Problemele familiei Moculescu

 1. Il cunosc pe Horia de foarte multi ani , poate din ’68 cind superba Grupa atragea in fiecare vara sute de oameni din toata Europa pe terasa Restaurantului Modern din Mamaia … Era calitate si numai calitate …

  Relatile cu ‘ Doamna’ au ajus de paragina si cred ca ar trebui total ignorate ( cu toate ca este provocativ ..)in special de Media ….. Se pare ca dinsa are probleme psihologice or hormonale ….
  Ehh melodia lui superba … ” Iubirea se cere pazita de oarba ispita ….. de ea si de el la fel ….” uite ca sint alte versuri astazi …..

  Omul cu pantaloni albi ….

 2. Eu cred ca problemele familiale trebuie discutate si rezolvate in familie si nicidecum pe micul ecran,pt ca publicul nu are interes sa faca vreo interventie pt a le rezolva neintelegerile care afecteaza enorm imagineaa compozitorului HORIA MOCULESCU.Oricum am trait cu muzica acestui mare OM,iar sotia lui nu face decat sa intunece imaginea fostului sot. Mai cred ca trebuie sa se termine cu acest scandal iar fosta sotie sa se ocupe de viata ei actuala intr-un spatiu intim si nu in fata micului ecran.Cu regret ca tb sa asistam la astfel de scandaluri.Doresc sa ascult in liniste in continuare muzica marelui MAESTRU.David G.

 3. probabil ca la fel ca si Elodia acest scandal este prea mediatizat si si-a pierdut din conotatia initiala. Familia Moculescu pana la urma poarta titlul de Moculescu. Atat marele compozitor cat si restul membrilor ar trebui sa pastreze un moment de tacere in acest coflict fata de media pentru ca deja nu mai vorbim de divort ci de „lampa furata” „Mariana artista” „Moculescu victima” si „Lidia fata rebela” sunt personaje deja si nu persoane.
  Frumoasa diplomatia domnului Moculescu desi istoria acestui scandal arata ca si el s-a murdarit destul pe alte posturi.
  Unicul lucru m-a deranjat si ma va deranja in acest scandal . Fata familiei Moculescu, Lidia, este o adolescenta si nimic mai mult.Cel mult parerea ei poate fi expusa in cadrul legal al divortului dar nu in mass-media.
  Copilul asta este unul rebel oricum (din surse sigure) iar parerile formulate de ea nu au facut decat sa mai scrie niste pagini de ziar. Daca ea nu era ceruta la emisiuni scandalul era de mult terminat.

 4. Mariana Moculescu este o femeie mincinoasa,ce atata haz pe o problema ce trebuia tinuta in familia lor?nu e frumos ca a iesit pe ecran sa-si spuna off-ul!pupici

 5. Femeia asta are o problema psihica. In plus joaca teatru tot timpul. Pe Horia Moculescu il stim de atatia ani. Bun sau rau, cum o fi fost cu nevestele, e totusi un om echilibrat. Cum sa-i dau credit Marianei Moculescu cand am vazut, de atatea ori, la ce santaj sentimental isi supune fiica? Mama, e asta?

 6. buna .a fost adorabil ,cred ca mariana moculescu e cam dusa.imi place moculescu ,am crescut cu muzica lui ,la partea a doua cu simona sensual am adormit.te-am pupat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *