Maria Marinescu are iubit mai sarac decat media ei

Aseara, a fost Maria Marinescu la Agentul VIP si a facut o audienta-record pentru postul Antena 2. In afara celor comentate acolo, ar mai fi cateva lucruri pe care mi le-a spus, in timp ce o conduceam spre iesire:

– cei ce spun despre ea ca se arunca la barbati bogati trebuie sa stie ca Alex, tipul cu care este acum si despre care a scris Cancan, este un tip cu venituri bune, normale, departe de „ce am avut pana acum”, zice ea. Adica Paunescu, Chivu, Tiriac. Chiar Voloseniuc.

– i-am spus ca maine vine Andreea Raicu la Agent, zambindu-i cu talc, cata vreme, se stie, s-a scris indelung despre un razboi intre ele si nu se inghit. Maria, de parca era biblica omonima, a zis ca-i pare rau ca n-am intrebat-o despre Andreea in emisiune, ca n-are nimic cu ea.

– pe scurt, Mariei i-a placut la Agent si mai vine.

11 comentarii la „Maria Marinescu are iubit mai sarac decat media ei

 1. nu stiam pina astazi cine este maria marinescu. cred ca nu am cistigat nimic urmarind-o la agentul vip. un personaj gaunos, prea mult spus personaj… fara raspunsuri, atitudine. o „vedeta” de carton. atitudinea lui cristian a fost un pic de gen inchizitie, probabil ca nu e usor sa capeti raspunsuri de la cineva care nu are nimic de transmis, fiind lipsit de continut.

 2. Nu mi-a placut deloc Marinescu , regret ca m-am uitat , altadata nu o sa se mai intample… nu este nici macar la degetul cel mic a Andreei Raicu .Si este si urata , daca nu ar exista m achiajul……are o figura stearsa , vulgara …se vede ca-i trecuta.

 3. Am ratat emisiunea dar am urmarit-o indeaproape pe Maria. Este genul de femeie frumoasa dar…completeaza fiecare cum crede… Pt mine ca simplu spectator nu inseamna mai mult decat o femeie frumoasa. Remarcata nu a fost decat prin relatiile pe care le-a avut… Punct.

 4. Ma scarbit emisiunea de aseara. Cum poate Maria Marinescu sa pozeze in calugarita? Zicea ca ea este o doamna si nu a vorbit nimic . Poate duduia are amnezie .Ea a incercat sa-l provoace pe Tiriac jr. dar acesta nu i-a raspuns in niciun chip .Avea alte lucruri mult mai importante la care sa le de-a atentie. Nu zicea maria prin reviste ,liberatea (ziarul ei de suflet) , a aparut la Maruta , a vrut si la Morar dar cu Ileana PESCARIU NU I-AR FI MERS SI NICI NU AR FI PROSTIT-O ,ba ca i-a dat vericheta inapoi , ba ca nu este educat suficient ptr. ,,inaltimea” sa , el a fost normal la cap ca sa o lase sa vorbeasca singura .Si nu are decat sa-i joace pe degete pe prietenii ei(Amalia , valentina ) si pe unii ziaristi , sunt si oameni care nu pot fi asa de usor de prostit.Duduia asta vrea sa fie virgina dar nu se mai poate . Poate doar prietenele loiale si presa lingusitoare o poate ,,opera”.

 5. Si mie mi s-a parut la fel.
  Deci cu Maria Marinescu ati facut audienta cea mai buna cu emisiunea, sau in istoria de 1 an si 5 luni, Maria Marinescu a facut cea mai mare audienta la Antena 2 ?

 6. Acum ar fi normal sa-l chemi in emisiune si sa vorbesti si cu Tiriac jr. . Bineinteles ci cu ILEANA .

 7. D-le Brancu , de ce nu-l inviti in emisiune pe Gabriel Hennessey . A facut un lucru frumos si cu persdoene curajoase .Persoane cunoscute au avut curajul sa se lase fotografiate fara machiaj , toate ptr. o cauza nobila .

 8. marinescu minte de ingheata apele .ea spunea prin presa ca lucreaza ptr. Marc Jacobs si tot ea spunea ca are un iubit american .se lauda la vremea respectiva . acum vine si spune ca presa a inventat.femeia minte mult .de tudor vasile ai uitat.

 9. Nu mi-a placut deloc aseara in emisiune Maria Marinescu.Nu este deloc o victima cum credeti voi.Voi vreti ca noi sa uitam un lucru , si anume, ea a fost mereu in preajma lui Tiriac jr. si a Ilenei.A stiut clar ce este intre ei , Tiriac jr. nu era un necunoscut ptr. ea .De ce nu ai intrebat-o daca i-a felicitat pe Ileana si Ion Ion cu prilejul nasterii copilului lor ? Sa spuna clar ce are cu ei.Vrea ea sa para scufita rosie si ceilalti lupii cei rai.nu tine …
  Daca tot ai adus-o pe Maria in emisiune atunci cand il aduci pe Tiriac jr. si pe Ileana ? Sau ei nu au voie.Ei nu au dreptul la fericire , nu-i asa?Am vazut intr-un ziar ca acum sunt in tara si stau cu Tiriac senior.Deci sunt usor de gasit.Bineinteles la ei niciodata nu o sa se faca emisiuni ptr. a-i sustine…a aduce oameni sa pledeze ptr. ei etc. , asa cum s-a facut in cazul d-rei Marinescu.
  Credeti ca Tiriac sr. a uitat-o pe Maria cand a spus ca Tiriac jr. nu se ridica la valoarea ei ptr. ca a fost crescut de sora d-lui Tiriac si aceasta are doar liceul .A mai spus ca familia ei este superioara .Nici asta nu o sa recunoasca? Am revista TAabu acasa.
  Amalia Nastase este prietena cu Maria , cu Tiriac jr., credeti ca ii place ca este tatic ?Credeti ca ii vrea binele actualei familii a tanarului Tiriac?poate ptr. ca s-au mai vazut cazuri de prietenie genul acesta .Totusi , la unul tii mai mult …
  Astept sa-i invitati si pe ceilalti care nu va sunt prieteni , nu-i aveti la suflet …dar sunteti un profesionist si sunteti impartial , asa este?
  Va doresc succes in tot!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *