Ghinioanele tinerei familii Maxer

Aseara s-a intamplat neintamplatul. Alesesem sa inchei emisiunea cu Deea si Dinu, cantand piesa pe care au dansat la nunta, dar totul a deraiat intr-o gafa tehnica. Pe post se auzea fondul muzical, in studio nu, si s-a ales praful…

Dinu mi-a marturisit ca nu e singurul ghinion. A aflat marti, de exemplu, ca filmarile de la nunta s-au inregistrat fara sunet. Si daca mai pune si furtuna care a stricat o buna parte dintre scenariile lor, chiar as spune ca cineva sau ceva le sta in cale.

la altar
you can leave your hat on...

Exclusivitatea noastra de la nunta sunt fotografiile. Dupa cums e stie, omul si-a recuperat nevasta de la hoti, facand striptease. Iata..

2 comentarii la „Ghinioanele tinerei familii Maxer

  1. Nu conteaza k nu au filmarea cu sunet, nu conteaza ca a fost furtuna, nu conteaza nimik…important este ca au avut o nunta superba, ca s-au distrat si ca sunt fericiti.si sunt sigura ca daca dau cateva telefoane fac rost de cateva filmari(de la unele televiziuni prezente la eveniment)…Cat despre acest blog…imi place foarte tare abia am aflat de el, de pe „viata si acordeoane” dar emisiunile tale le urmaresc cu mare interes,chiar acum urmaream emisiunea cu Honorius.
    Felicitari si la cat mai multe post-uri si emisiuni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *