Desantul Andreei Marin la premii

Stefan Banica si Andreea Marin

Aseara, am fost prezent la premiile VIP. Numarul mare de personalitati aflate la eveniment nu a putut decat sa ma bucure: un copil de-al meu „traieste” pe propriile picioare…

Ceea ce urmeaza sa comentez acum e o treaba de principiu. Cred ca vedetele ar trebui sa acorde mai mult respect unor oameni care, indiferent daca dau premii sau nu, le acorda maxim respect, prin invitatie sau prin plecaciunea distinctiei oferite.

Situatie: premiile VIP au inceput cu o intarziere de o ora si jumatate. Cu zece minute inainte sa ajunga Andreea Marin, premiata alaturi de Realitatea TV, a inceput treaba. Marin a venit, alaturi de reprezentantul UNICEF, a ajuns direct pe scena, impreuna cu Mihai Tatulici, apoi a plecat imediat, dupa cateva interviuri. Adica, vedeti, evenimentul a cam gravitat in jurul ei…

Intodeauna m-a scos din sarite acest gen de comportament, dar n-am spus-o pana acum, chit ca a fost vorba de Andreea, Mihaela sau zeci de politicieni care par sa se grabeasca, de fapt, catre nicaieri. Respect ar insemna sa mai stea macar un sfert de ora la eveniment.

Granita dintre programul incarcat si fita devine tot mai greu de detectat. Candva, Florin Calinescu imi  vorbea vehement despre lipsa romanului monden fata de eveniment. Vine tarziu, face fite, iar organizatorii le fac poftele. Cred tot mai mult ca are dreptate.

8 comentarii la „Desantul Andreei Marin la premii

  1. Scuze, am „mancat” un „f” de la „Confidential” si un semnul intrebarii dupa „Andreea”.

  2. Poti sa vorbesti o singura data fara patima si rautate despre Andreea. Uite protejata ta (Mihaela R) cum ti-a facut „credibila” revista „Conidential” cu mariajul ei fericit

  3. Nu ar trebui sa te numesti jurnalist pentru ca esti foarte subiectiv….inainte te admiram dar pe parcurs am vazut ca nici macar nu-ti mai mascai subiectivitatea din articolele semnate de tine.Pacat,ai fi putut deveni ceva bun si corect in raport cu amatorii care se numesc „jurnaliti” din Romania.Te-as intreba ceva:de ce de fiecare data,dar absolut de fiecare data-cand vorbesti despre Andreea Marin trebuie sa o blamezi-nu conteaza,lucru mic sau mare,trebuie sa spui ceva de rau despre ea.Si subscriu la ce a zis AMALIA: spui ca te intelegeai bine cu ea.Daca tot esti foarte corect,spune ce s-a rupt…in numele deontologiei profesionale;).Casa de piatra si toate cele bune!

  4. bine cristi si tot spui ca pana la un moment dat te intzelegeai bine cu andreea marin …dc nu spui si ce s-a rupt acea ”intzelegere”

  5. E cam mult spus desant…Te-ai gandit ca poate a intarziat bona sau soacra si nu a avut cu cine lasa fetita?Glumesc acum ,dar poate fi si adevarat.Cred ca au mai intarziat si alte vedete pe la premii…Nu doar ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *